Team Mijnzzp

Voetbalblad

Inmiddels is het wereldkampioenschap voetballen weer achter de rug. Een volle maand hebben wij kunnen genieten van spannende wedstrijden van het Nederlands elftal. Echter was het voor onze website niet zo goed. Het was opvallend om te zien dat tijdens het W.K. voetbal het fors terugliep met bezoekers op onze website.

 Er zijn duidelijke trends waar te nemen wanneer wij meer of minder bezoekers op onze website krijgen. Zo is het tussen 18:00 en 20:00 altijd rustig op onze website. Dit komt doordat er dan veel mensen in de auto zitten of aan het eten zijn. Ook met de extreme temperaturen van de afgelopen tijd heeft er bijna niemand zin om achter de computer te kruipen. Op warme dagen zijn de bezoekersaantallen dan ook best wel laag.
 
Wij hebben met onze website ongeveer 180 unieke bezoekers per dag. Op dit aantal hangen wij al een tijdje. Wij proberen dit omhoog te krijgen door de website nog uitgebreider te maken voor de gebruikers. Wel zien wij een trend dat wij meer nieuwe leden krijgen per bezoeker. Soms hebben wij op 20 bezoekers vier nieuwe leden die wij mogen verwelkomen op onze website. Deze maand hebben wij al weer 44 nieuwe leden mogen verwelkom op mijnzzp.
 
Interactie op onze website
 
Dit is nog iets waar wij goed naar moeten kijken op onze website. Wij hebben momenteel al heel wat leden op onze website maar de activiteiten zijn nog niet voldoende op onze website. Wij begrijpen heel goed dat onze leden pas echt actief worden wanneer ze er ook iets aan gaan hebben. Zo kunnen wij ons goed voorstellen dat wij eerst minimaal 10.000 leden moeten hebben voor dat mensen onze website echt actief gaan gebruiken.
 
Wellicht is dit ook maar beter. Op dit moment zijn wij hard aan het werk om de structuur goed in te vullen van onze website. Nu komen er soms foutmeldingen binnen die wij nog makkelijk kunnen opvangen. Wanneer wij 10.000 leden hebben moeten wij dit soort foutmeldingen niet meer hebben. Zo zien wij ook dat het aantal leden en de groei van onze website eigenlijk hand in hand gaan.

Mijnzzp.nl