Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

 U heeft een mooie website waar u veel tijd en of geldt in heeft gestoken.

Maar u krijgt maar geen bezoekers op uw website. En wanneer ze wel komen dan zijn ze zo weer weg.

Om dagelijks een hoop geïnteresseerde bezoekers op uw website te krijgen en te houden is nog niet zo gemakkelijk.

Wat kan u doen om meer bezoekers te krijgen op uw website?

Er zijn nogal wat dingen waar u aan moet denken. Meldt u website aan bij zoveel mogelijk zoekmachines. Links met andere websites krijgen is ook erg belangrijk, probeert u wel zoveel mogelijk links te krijgen van websites die in de zelfde branche zitten als uw website. Probeer links te krijgen van websites met een hogere pagerank dan dat u zelf heeft. Google ziet dat als positief.

Om door Google goed gevonden te worden zal u er voor moeten zorgen dat Google uw website goed kan indexeren. Wanneer u uw website nooit aanpast zal Google uw website als statisch zien en niet goed waarderen. Pas uw website regelmatig aan en schrijf unieke artikelen op uw website. Wanneer u bezoekers op uw website regelmatig terug wilt krijgen zal uw regelmatig nieuwe interessante artikelen moeten plaatsen. Hoe meer artikelen u schrijft, hoe meer bezoekers u zal krijgen via Google of andere zoekmachines.

Wanneer uzelf niet de gewenste resultaten bereikt denkt u dan eens aan uitbesteding. Dit hoeft geen duizenden euro te kosten, een bedrijf kan ook een rapport maken met aanbevelingen en tips om uw website beter gevonden te laten worden.

Met Alexa kunt u kijken hoe vaak uw website wereldwijd wordt bezocht. Onze website staat momenteel op 364.000. Dit betekent dat er wereldwijd 364.000 websites vaker worden bezocht dan de onze. De meningen zijn wel verdeeld over Alexa, er zijn mensen die niks in Alexa zien en de ander gelooft er heilig in. Wanneer u een website heeft en die scoort binnen de 1 miljoen dan is dat heel netjes.

Wanneer u een nieuwe website heeft gemaakt dan kan het enige tijd duren voor hij gevonden wordt door de zoekmachines. Wanneer u regelmatig uw website ververst met nieuwe artikelen zal u zien dat op den duur het aantal bezoekers zal stijgen. Wanneer iemand u probeert wijs te maken dat zijn website 1000 bezoekers per dag heeft dan is dit zeer onwaarschijnlijk. Er zijn niet veel websites die zoveel bezoekers per dag halen.

 

 

Mijnzzp.nl