Team Mijnzzp

Verslaggever

Binnenkort gaan wij weer diverse dingen verbeteren op onze website. Momenteel wanneer u inlogt op onze website komt u op uw eigen account pagina uit met diverse mogelijkheden. Dit is voor sommige mensen nog te onoverzichtelijk. Daarom gaan wij het binnenkort zo maken dat u stap voor stap geholpen gaat worden met het invullen van uw account.
 
Ook hebben wij de het vraag- en antwoord gedeelte van de voorpagina afgehaald en verplaatst. U kunt deze terug vinden onder het menu discussie en groepen.
 
Voortaan is het ook mogelijk om automatische in te loggen via Facebook. Wanneer u bij Facebook een account heeft en ingelogd bent kunt u ook automatisch inloggen op onze website. De eerste keer zal u uw Facebook account moeten koppelen aan uw account op onze website. Daarna bent u automatische op onze website ingelogd. 
 
U kunt ons helpen via Facebook
 
Facebook is inmiddels de tweede grootste website van de wereld en groeit maar door. Als u een account heeft op Facebook kunt u ons helpen daar het linkje linksboven te gebruiken en onze website (of uw eigen profielpagina) aan te raden aan uw volgers via Facebook. Zo helpt u ons nog meer bezoekers te krijgen en mogelijk ook nieuwe leden te krijgen via uw Facebook account. Wij zouden uw hulp erg op prijs stellen.

Mijnzzp.nl