Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Na de uitvinding van de mobiele telefoon is de wereld klaar voor wat nieuws. Wie had er 15 jaar terug ook maar aan gedacht dat in 2010 bijna iedereen een mobiele telefoon bezit. De opmars van de mobiele telefoon is dan ook heel snel gegaan. Tegenwoordig kunnen wij steeds meer dingen via ons mobieltje.

Na de mobiele telefoon is er eigenlijk niet echt een grote nieuwe uitvinding gedaan. Er zijn twee nieuwe uitdagingen die grote kans maken op een wereldwijde hype.
 
De eerste is de 3d printer. Kunt u zich voorstellen dat als uw koffiepot kapot gaat u achter uw computer de software opvraagt van uw koffiepot en deze vervolgens naar uw 3d printer stuurt? Toch gaat dit de toekomst worden. Of u ziet op het internet een mooi beeld dat u wilt kopen. U koopt de software en stuurt deze naar de printer. Na een paar uur staat uw beeld klaar voor u in de printer. Deze printers zijn dan ook al jaren in ontwikkeling. Hier ziet u een filmpje over 3d printers.En bent u nog niet overtuigd? Kijkt u dan hier eens naar deze website waar met foto's duidelijk wordt wat de toekomst u gaat brengen.
 
De andere nieuwe hype die ons leven drastische gaat veranderen heeft te maken met virtuele zaken. Denkt u eens aan vergaderingen met mensen aan de andere kant van de wereld. Er is inmiddels een uitvinding gedaan waar u de virtuele persoon zelfs kunt aanraken. De grootste uitdaging is het weergeven van beelden die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook zijn er mobieltjes met een projector die beeld geeft van de persoon waar u mee belt.
 
Maar bij virtuele zaken kunt ook denken aan het “nieuwe werken”. Op deze website zijn wij daar ook mee gestart in de vorm van een bozzNo. Een bozzNo is een virtueel bedrijf waar u kunt aangeven dat u met meerdere ondernemers samenwerkt. Op deze manier proberen wij ondernemers op deze website samen te laten werken. Het maakt niet uit of u nou in 1 of in 40 bedrijven tegelijk zit!
 
Het concept virtueel is dan ook heel breed te noemen en gaat zeker niet alleen over digitaal beeld overbrengen. Dus hou de te verwachten nieuwe trends maar goed in de gaten. Er gaat hoogstwaarschijnlijk nog heel wat veranderen in de wereld. Wellicht is het in de toekomst mogelijk om een jurk digitaal te bekijken en dan te printen op uw eigen 3d printer.

 

Mijnzzp.nl