Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Belastingbetalers met sterk wisselende inkomens hebben vaak recht op belastingteruggave. Taxterug.nl schat dat honderdduizenden belastingbetalers recht hebben op teruggave, maar daarvan nog geen gebruik hebben gemaakt. Taxterug.nl helpt hen daarbij.

ZZP-ers, gepensioneerden, starters op de huizen- en arbeidsmarkt en werklozen hebben vaak schommelende inkomens. Daardoor kunnen ze in een jaar opeens in een andere belastingschijf vallen.

Middeling

Door gebruik te maken van de zogeheten middelingsregeling kan in zulke situaties vaak geld teruggevraagd worden van de fiscus. Dat kan gaan om enkele honderden, en incidenteel zelfs duizenden, euro's per persoon. Deze belastingfaciliteit wordt echter regelmatig over het hoofd gezien.

Eenvoudige rekentool

Taxterug biedt nu een online dienst op www.taxterug.nl waarmee iedere belastingbetaler zelf makkelijk, snel en nauwkeurig kan uitrekenen hoeveel hij of zij maximaal terug kan krijgen, afhankelijk van zijn of haar specifieke situatie.

Zorg uit handen

Taxterug.nl verzorgt vervolgens de aanvraag inclusief de wettelijk verplichte berekening. Taxterug.nl vraagt voor deze dienst een klein percentage van het uitgekeerde teruggave-bedrag.

Vrijblijvend uitproberen

Iedereen kan geheel vrijblijvend op www.taxterug.nl een proef-berekening maken van het mogelijke teruggavebedrag.

Vandaag nog!

Middeling aanvragen is niet gebonden aan de jaarlijkse belastingaangifte, heeft geen enkele invloed op heffingskortingen en staat los van het T-biljet of fiscaal partnerschap.

Middeling aanvragen kan dus op elk moment in het jaar gemakkelijk een leuk extraatje opleveren! Daarbij geldt wel dat een aanvraagtermijn voor middeling kan verlopen, dus een tijdige aanvraag is van groot belang.

Bron Nieuwsbank

 

Mijnzzp.nl