Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

ZZP’ers besparen tijd dankzij YouTube filmpjes 

 
’S HERTOGENBOSCH – Internetverzekeraar Verzekeruwbedrijf.nl laat ondernemers kennismaken met haar verzekeringsproducten door middel van korte, ludieke en informatieve filmpjes. Het bedrijf introduceert verschillende filmpjes bij bestaande verzekeringsproducten met als doel verzekeren begrijpelijker te maken. Hierdoor wordt de klant zelfverzekerder.
 
Explainers
 
Eerder heeft Verzekeruzelf.nl al bewezen dat de filmpjes met betrekking tot verzekeringsproducten een succes waren. Nu worden dezelfde soort animaties gebruikt voor de filmpjes van Verzekeruwbedrijf.nl. In deze video’s zijn animaties te zien, de “Explainers”, die de producten en diensten van Verzekeruwbedrijf.nl in ongeveer één minuut omschrijven. Er wordt uitgelegd wat er gedekt wordt, waarmee je de verzekering kunt uitbreiden, er worden voorbeelden gegeven en veelgestelde vragen worden beantwoord.
 
Tijd besparen
 
Het voordeel van de filmpjes is dat videobeelden een krachtige en effectieve manier zijn om een boodschap over te brengen. Doordat de filmpjes slechts één minuut duren en de ondernemers de verzekeringen vervolgens zelf online kunnen afsluiten en beheren, neemt dit weinig tijd in beslag. De ondernemers houden hierdoor tijd over voor zaken waar zij zich liever mee bezig houden. Uit eigen onderzoek is gebleken dat mensen die de pagina’s met YouTube filmpjes hebben gezien meer geneigd zijn om een verzekering af te sluiten (ruim 30%), dan mensen die de pagina’s bezoeken zonder filmpje.
 
ZZP’ers
 
“Nederland kent bijna 1,2 miljoen ZZP’ers”, zegt Frank Cooler, medeoprichter van Verzekeruwbedrijf.nl. “Deze ondernemers hebben te maken met een steeds veranderende arbeidsmarkt, daarom zijn transparantie en toegankelijkheid gewenst.” Door middel van de filmpjes en begrijpelijk taalgebruik op de website, maakt Verzekeruwbedrijf.nl verzekeren inzichtelijker voor hun klanten. 
 
Verzekeruwbedrijf.nl
 
In 2011 heeft Verzekeruzelf.nl het nieuwe label Verzekeruwbedrijf.nl gelanceerd. Met dit nieuwe label richt de internetverzekeraar zich niet langer alleen meer op de particulieren, maar zijn er ook polissen gelanceerd voor de ZZP’ers en het MKB. Net als Verzekeruzelf.nl staat Verzekeruwbedrijf.nl voor de nieuwe vrijheid in verzekeren. Zij zien het als hun missie om mensen zelfverzekerder te maken en moedigen ondernemers aan om zelf(verzekerd) verzekeringspakketten af te sluiten en te beheren.

Mijnzzp.nl