Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Dagelijks worden er op schiphol ruim 600 mensen ingepland om al de passagiers zorgeloos en gastvrij door het proces te begeleiden. Daarnaast verzorgen afhandelaren en luchtvaartmaatschappijen de planning van de afhandeling van vliegtuigen zodat de vliegtuigen geen vertragingen oplopen. Schiphol is bij uitstek een interessante locatie om als personeelsplanner of manager planbureau een kijkje in de keuken te nemen.

Alle leden van de Déhora Plannersacademy zijn uitgenodigd om in september Schiphol te bezoeken in het kader van het PLAN!-netwerk. Dit netwerk van personele planners organiseert jaarlijks diverse activiteiten, zoals workshops en bedrijfsbezoeken.

Na het succes van het bezoek van de PLAN!-leden aan het TNT sorteercentrum te Nieuwegein in februari 2010, heeft Schiphol aangeboden gastheer te willen zijn voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Schiphol biedt niet alleen een fantastische locatie, maar leidt ook alle deelnemers rond over het platform, landingsbaan, bagageruimtes en nog veel meer. Tijdens de bijeenkomst zal Wouter Bak, Manager Planning, dit proces dan ook verder toelichten.

De Plannersacademy is erg blij met de gastvrijheid van Schiphol en gaat er dan ook samen voor zorgen dat het een geslaagde middag wordt! Déhora helpt al 23 jaar bedrijven en instellingen om hun personeelsplanning te verbeteren en de personeelskosten te verlagen.

Déhora Consultancy Group B.V.


Bron: nieuwsbank

 

Mijnzzp.nl