Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Iedereen kent wel het sprookje van Doornroosje waarin de schone slaapster wakker wordt gekust. Na jaren te hebben geslapen, ziet ze eruit om door een ringetje te halen. Geen slaapvouwen, een gladde huid en het haar in model. Met de Beauty Pillow bereik je hetzelfde resultaat. En... dat is geen sprookje! Met de satijnen kussensloop, geschikt voor zowel vrouwen, mannen als kinderen, slaap je je mooi. Maar... het heeft nog meer voordelen.   

Een derde van ons leven brengen we slapend door

Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen. Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Door de fijne, gladde structuur van het satijn behoudt haar en huid zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten. Wie wil dat nu niet! Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen en hun werk kunnen doen voor huid en haar, een mooi geföhnd kapsel blijft langer in model, haarstukken en extensions blijven beter op hun plek, het haar wordt minder snel vet, slaapvouwen in het gezicht krijgen geen kans, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een vurige rode huid krijgt de kans te kalmeren.

Een musthave voor hem en haar

De Beauty Pillow slaapt heerlijk verkoelend, dus neem 'm ook gerust mee op vakantie. Bovendien is het erg aangenaam voor vrouwen die last hebben van nachtelijke opvliegers. Ook mannen durven voorzichtig te vertellen dat ze er erg lekker op slapen en geen last meer hebben van een klam hoofd of slaapvouwen. Zelfs kinderen die allergisch zijn voor huisstofmijt en pollen hebben profijt bij de Beauty Pillow. Satijn heeft namelijk bewezen een anti-allergeen te zijn. Door het fijne weefsel kunnen huisstofmijt en pollen zich niet nestelen, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld katoen. Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen en de Beauty Pillow kan zonder problemen gewassen worden. Na het wassen kan de sloop de droger in en komt daar vervolgens krimpvrij uit.  

Iedere slaapkamer verdient een Beauty Pillow

Naast de zichtbare effecten voor huid en haar geeft de Beauty Pillow de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Welke kleur je beddengoed ook heeft, er is altijd wel een bijpassende Beauty Pillow te vinden. En als finishing touch maakt een set Beauty Pillows je opgemaakte bed pas echt af. Bij aankoop van een Beauty Pillow steun je ook nog eens een goed doel, namelijk Asante Childrens in Naivasha in Kenia.   

Prijs en verkrijgbaarheid

De Beauty Pillow is o.a. bij kapsalons, wellnesscenters, beautysalons en onlineshops verkrijgbaar voor de winkeladviesprijs van 22,95. De satijnen kussensloop is er in maar liefst 14 eigentijdse kleuren, dus voor elke kleur beddengoed een bijpassende Beauty Pillow. Voor meer informatie en/of verkkopadressen kijk je op www.beautypillow.nl.

Mijnzzp.nl