Avatar van Team Mijnzzp

HP

Met meer capaciteit en een verbeterde gebruikerservaring biedt de SanDisk Connect Wireless Stick consumenten meer vrijheid in het delen en bekijken van foto en video op hun favoriete devices

Amsterdam – 14 juli 2015 – SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), wereldwijd marktleider in flash storage, breidt vandaag het portfolio van mobiele storage-oplossingen uit met een wireless mobiele flash drive, de SanDisk Connect™ Wireless Stick. Deze nieuwe mobiele flash drive maakt het mogelijk draadloos media te bekijken, grote files te delen, foto en video op te slaan of HD video en muziek van en naar ieder type mobiel device te streamen. Voortbouwend op het succesvolle SanDisk Connect Wireless-portfolio biedt de SanDisk Connect Wireless Stick veel waar voor zijn geld met hogere capaciteiten (tot wel 128GB*), een nieuwe App en een compact en strak design.

De Connect Wireless Stick geeft consumenten nu nog meer vrijheid in het bekijken van foto’s, video’s en andere bestanden op hun favoriete WiFi devices. Omdat consumenten steeds meer Full HD video en hoge kwaliteit foto’s maken is SanDisk’s nieuwe wireless stick ontworpen om deze groeiende behoeften van consumenten te vervullen tegen een scherpe prijs. De beschikbaarheid van maximaal 128GB stelt gebruikers in staat hun mobiele opslag effectief te verdubbelen voor meer flexibiliteit.

“We leven in het mobiele tijdperk. Met mobiele devices leggen we onze belangrijkste levensgebeurtenissen vast; hierdoor is er behoefte aan een nieuwe generatie mobiele storage oplossingen”, aldus Dinesh Bahal, vice-president product marketing, SanDisk. “De SanDisk Connect Wireless Stick is ontworpen om gebruikers een eenvoudige, intuïtieve en betaalbare oplossing te bieden voor het opslaan en bekijken van hoge kwaliteit content die met verschillende mobiele devices wordt gecreëerd.”

Deel content draadloos met verschillende devices

De SanDisk Connect Wireless Stick werkt op smartphones, tablets en computers vanuit een koffer of broekzak. De nieuwe drive maakt het mogelijk draadloos media te bekijken, grote files te delen, foto en video op te slaan of HD video en muziek van en naar ieder type mobiel device te streamen; dit kan op tot 3 devices tegelijkertijd. De SanDisk Connect Wireless Stick kan tot 4,5 uur streamen op een volle accu. Dankzij een USB aansluiting kunnen gebruikers direct bestanden opslaan op hun computer. De SanDisk Connect Wireless Stick geeft gebruikers op deze manier altijd en overal volledige controle over hun content.

Naadloze app ervaring

De SanDisk Connect Wireless Stick wordt geleverd met een intuïtieve app. De SanDisk Connect app vereenvoudigd content management tussen verschillende apparaten waaronder iOS, Android en Pc’s. De content wordt beschermd via een wachtwoordbeveiliging op de WiFi verbinding. De nieuwe app - die verkrijgbaar is via App Store, Google Play™ Store en de Amazon Appstore voor Android - biedt ook een aantal extra’s zoals auto-back up voor foto en video direct vanaf de camera.

Prijzen en beschikbaarheid

De SanDisk Connect Wireless Stick wordt geleverd met 1 jaar garantie en is per direct verkrijgbaar via de gebruikelijke verkooppunten met capaciteiten van 16GB, 32GB, 64GB en 128GB. Adviesverkoopprijzen liggen tussen $29.99 en $99.99.

Mijnzzp.nl