Avatar van Team Mijnzzp

Kantoorgebouwen

Introductie van de kleinste 128GB USB 3.0 Flash Drive ter wereld en de allereerste 256GB USB 3.0 Flash Drive

COMPUTEX 2015 — TAIPEI, Taiwan – 3 juni 2015 – SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), wereldwijd marktleider in flash opslag, introduceert vandaag twee nieuwe USB 3.0 flash drives – de 128GB* SanDisk Ultra Fit™ USB 3.0 Flash Drive, de kleinste USB 3.0 ter wereld en de 256GB SanDisk Ultra® USB 3.0 Flash Drive met de hoogste geheugencapaciteit tot op heden. Met deze nieuwe producten versterkt SanDisk de USB-lijn met een indrukwekkende geheugencapaciteit en verbeterde prestaties. Het nieuwe portfolio is tot 10 keer sneller dan een standaard USB 2.0 drive1. Met de grotere geheugencapaciteit kunnen consumenten nog meer favoriete video’s, foto’s en muziek op hun laptops, tv’s, gameconsoles of andere devices downloaden.

Volgens Philippe Williams, director product marketing van SanDisk, stijgt de kwaliteit van content die door consumenten gecreëerd wordt constant. Williams: “Dat betekent een toenemende vraag naar geavanceerde digitale opslag. Met de hoge USB 3.0 snelheden en de compacte vormgeving van onze nieuwe hoge capaciteits-USB’s, kunnen gebruikers nog meer genieten van hun favoriete content zonder ook maar een tel na te hoeven denken over gebrek aan ruimte. SanDisk is continu op zoek naar nieuwe manieren om innovatieve en tegelijkertijd betrouwbare oplossingen te bieden die echt het verschil maken in het dagelijks leven”, aldus Williams.

Kleiner dan een Euromunt: 128GB USB 3.0 Flash Drive

De succesvolle SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive is nu leverbaar in capaciteiten tot 128GB. Het apparaatje is kleiner dan een euro maar in staat om tot 16 uur Full HD video2 op te slaan. Met een onopvallende, ‘plug-and-stay’ vormgeving levert deze kleine flash drive een indrukwekkende capaciteit in combinatie met hoge transfersnelheden voor medialiefhebbers die de opslagcapaciteit van hun notebook, tablet, TV, audiosysteem in de auto, gameconsole etc. willen vergroten. Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van consumenten  verdubbelde SanDisk de oorspronkelijke capaciteit van 64GB van de SanDisk Ultra Fit USB. Daarnaast levert de nieuwe flash drive geweldige prestaties. Met een snelheid tot 130MB/s** van de128GB SanDisk Ultra Fit USB 3.0, kunnen gebruikers de content tot 10 keer zo snel overzetten als met de standaard USB 2.0 drives1. Het overzetten van een volledige speelfilm neemt nu nog maar 40 seconden in beslag3.

SanDisk’s hoogste capaciteit USB Flash Drive ooit

De SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive, een gewilde keuze voor het overzetten van zeer grote bestanden, is nu leverbaar in een capaciteit tot 256GB. SanDisk’s allereerste USB met deze capaciteit is ontworpen om tegemoet te komen aan de consumentenvraag naar steeds meer digitale opslag. De gebruiker kan nu alle favoriete media meenemen in één klein device. Dit geldt onder andere voor hoge-resolutiefoto’s, MP3’s, video’s, presentaties en grafische bestanden. Met transfersnelheden tot 100MB/s** reduceert de SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive de wachttijden voor het verplaatsen van bestanden van de Flash Drive naar de computer. Net zoals bij de SanDisk Ultra Fit 3.0 Flash Drive, kunnen grote bestanden tot 10 keer zo snel worden overgezet als door een standaard USB 2.0 drive1.

SanDisk’s nieuwe USB 3.0 aanbod biedt vier jaar garantie4; inclusief SanDisk SecureAccess™ software om privébestanden veilig op te slaan met wachtwoordbeveiliging en 128-bit encryptie5 en een jaarabonnement op RescuePRO® software6 om verloren of beschadigde bestanden te herstellen.

Prijzen en beschikbaarheid

De 128GB SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive heeft een adviesprijs van $119.99 en de 256GB SanDisk Ultra USB 3.0 van $199.99. De nieuwe drives zijn wereldwijd online en in de winkel verkrijgbaar. Bezoek www.sandisk.com voor aanbevolen webwinkels.

Mijnzzp.nl