Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Social media is in ons leven geïntegreerd en speelt een steeds belangrijkere rol in de dagelijkse communicatie. Niet alleen privé maken we veelvoudig gebruik van Facebook, Hyves, Twitter en LinkedIn, zakelijk grotere groei zichtbaar. Een goede online presentatie is steeds belangrijker. Uit onderzoek is gebleken dat social media profielen met een sterke profielfoto, 40% meer worden bezocht dan een profiel zonder goede foto. Een profielfoto is om deze reden steeds belangrijker voor onze off- en online identiteit. De Profielfotograaf creëert online identiteiten door middel van een sterke profielfoto die bruikbaar is voor social media en netwerk sites.  Een professionele en kwalitatieve foto waar je zakelijk en privé jarenlang profijt van hebt.

Brand yourself.

Het brein achter de Profielfotograaf, Jos Kottmann, heeft jarenlange ervaring op het gebied van portretten en weet hoe identiteiten gevormd worden. Om erachter te komen wat jij precies met je profielfoto wil uitstralen, wordt voorafgaand aan de fotoshoot altijd een gesprek ingepland. Wil je status, warmte, macht, wijsheid, openheid of juist vrolijkheid uitstralen? Met een juiste lichtval, pose en blik in de ogen, zorgt de profielfotograaf voor een foto waar je precies op staat zoals je écht bent.  Er worden ongeveer 80 verschillende foto’s gemaakt waaruit naderhand door jou de beste foto wordt gekozen.  Deze selectie wordt geretoucheerd en eventueel omgezet naar zwart-wit  Het resultaat? Een krachtig beeld van jezelf waar je nog jarenlang profijt van hebt. 

Jouw online identiteit

Door het toenemende gebruik van social media door bedrijven is het belangrijk om aandacht te besteden aan je online identiteit. Als persoon wil je, net als een merk, een identiteit ofwel imago communiceren naar buiten toe. Een professionele profielfoto kan bijdragen aan het weergeven van jouw gewenste identiteit. Een gezicht blijft natuurlijk langer hangen dan een naam.  Als je op meerder sites dezelfde profielfoto gebruikt dan wordt je herkenbaarder en val je nog meer op. Voor meer informatie over de Profielfotograaf en de profielfotografiedagen, zie www.deprofielfotograaf.nl. 

Mijnzzp.nl