Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Afgelopen week vond in Fort Voordorp te Groenekan de uitreiking plaats van de Telecombinatie dealerawards 2010. PocketPartner mocht hierbij de award voor beste telecomwebwinkel 2010 in ontvangst nemen.

 Als inkooporganisatie voor onafhankelijke telecombedrijven kent Telecombinatie een zeer groot ledenbestand waarin bijna alle grote telecombedrijven van Nederland vertegenwoordigd zijn.

“We zien het dan ook als een hele grote eer dat PocketPartner binnen dit gezelschap verkozen is tot beste telecom webwinkel van het jaar. Het is een mooie bekroning voor onze groei en inspanningen van de afgelopen jaren. Daarnaast is het een leuke steun in de rug voor de ambitieuze groeistrategie voor de komende jaren” aldus algemeen directeur Ivan Deceuninck.

 De Telecombinatie dealerawards worden jaarlijks uitgereikt aan 3 bedrijven in de categorieën internetwinkel, retailwinkel en zakelijke markt die zich op een bijzondere manier weten te onderscheiden van de concurrentie. Het juryrapport geeft aan dat de verkiezing van PocketPartner gebaseerd is op het feit dat PocketPartner middels meerdere gespecialiseerde internetwinkels een heldere invulling weet te geven aan de verschillende behoeften in de markt. Daarnaast is PocketPartner erin geslaagd enkele creatieve marketingcampagnes neer te zetten, waarmee zij zeer succesvol de aandacht heeft getrokken in de markt.

 Over PocketPartner

PocketPartner is sinds 2003 gespecialiseerd in de online verkoop van mobiele telefoons en GSM-abonnementen. De organisatie beheert diverse webwinkels zoals www.gsmstunts.nl en www.smartphonestunts.nl.

Met een omzet van meer dan 4 miljoen euro per jaar is PocketPartner een top-10 speler in de Nederlandse online telecombranche.

Bron Persberichten

Mijnzzp.nl