Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

De 4G verbinding van je smartphone is ideaal te gebruiken als internetverbinding voor je mobiele kantoor. Het is drie tot vier keer sneller dan 3G internet en vaak zelfs sneller dan regulier internet via een kabelprovider. In dit artikel lees je de belangrijkste voordelen van 4G internet voor zakelijk gebruik.

Altijd snel werken dankzij 4G

Simyo’s 4G internet zit op het betrouwbare netwerk van KPN en is landelijk gedekt. Daarmee heb je altijd en overal toegang tot supersnel 4G internet. Thuis, onderweg én op het kantoor. Geen gerommel meer met een dongel of internetkabel.

Sneller toegang tot handige services

Met Flex 4G van Simyo heb je overal toegang tot je mobiele kantoor. Handige diensten zoals Office 365, Dropbox en Google Drive zijn met 4G snel toegankelijk. Met deze programma’s kun je zakelijke documenten eenvoudig aanmaken, lezen én aanpassen. Daarnaast kun je bestanden versturen en ontvangen via apps als Outlook en Gmail. Dit gaat met 4G natuurlijk veel sneller en gemakkelijker dan met 3G internet.

Snel en betrouwbaar

Onderweg is het ideaal om 4G internet van Simyo te gebruiken. Het is betrouwbaar en je bent niet meer afhankelijk van een wifi-hotspot. Hiervan weet je van tevoren vaak niet of internet het doet en of het snel genoeg is. De internetverbinding bij je thuis legt het waarschijnlijk ook af tegen 4G internet. Het supersnelle mobiele internet van Simyo is met een gemiddelde snelheid van 20 Mbps drie tot vier keer zo snel als een vaste internetverbinding.

Over Flex 4G

De Flex 4G bundel is een optionele toevoeging op je huidige internetbundel. Voor deze bundel betaal je 5,- euro per maand. Je kunt de Flex 4G bundel elke maand aan en uit zetten. Handig voor wanneer je je mobiele kantoor in de zomer even wilt inruilen voor een welverdiende vakantie.


Met 4G internet gebruik je vaak meer data dan bij 3G. Een voorbeeld hiervan is YouTube. Video’s die je bekijkt, worden in een hogere resolutie gestreamd dan bij 3G internet. Dit kost meer MB’s. Met Flex 4G raden we je een internetbundel van 1500 MB of meer aan. Zo weet je zeker dat je niet over je bundel gaat en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app zie je hoeveel MB’s je nog over hebt.

Mijnzzp.nl