Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

     

Business Mobility portfolio vergroot zakelijke mobiliteit

Amstelveen, 25 maart 2015 – HP’s nieuwe Business Mobility portfolio is per direct beschikbaar. Het portfolio bestaat uit verschillende vormfactoren, specifiek gericht op de behoeften uit verschillende branches. Ondanks dat slechts een kwart van de IT-beslissers denkt dat hun organisatie voldoende is voorbereid op het gebruik van mobiele devices, wordt in Europa een enorme toename verwacht in het gebruik van deze apparaten. Het zijn vooral security issues die organisaties tegenhouden bij de uitrol van een BYOD-beleid (Bring Your Own Device). Het nieuwe Business Mobility portfolio van HP helpt IT-beheerders de bedrijfsinfrastructuur optimaal te beveiligen en past daardoor bij de werkstijl van nu.

Uit het nieuwe zakelijke portfolio van HP zijn de volgende devices vanaf vandaag beschikbaar:

HP Pro Slate 8 en HP Pro Slate 12

De HP Pro Slate 8 en de HP Pro Slate 12 zijn high-definition (HD) commercial-grade Android tablets met business-class hardware security beheerd door HP oplossingen. HP Slate Pro 8 is een van de eerste tablets op de markt met de Corning® Gorilla® Glass 4 behuizing.

HP Elite x2 1011 G1

HP Elite x2 1011 G1 is een lichtgewicht, stijlvol 11,6-inch 2-in-1 Windows device met Windows 8 dat makkelijk transformeert van een tablet naar een ultrabook. De Elite x2 is voorzien van militaire specificaties voor duurzaamheid en past bij ieders persoonlijke voorkeuren.

HP Pro Tablet 408 G1

HP Pro Tablet 408 G1 is een betaalbare, 9 mm dikke, 8-inch diagonaal Intel®-Atom®-based zakelijke tablet die gebruikers een volledige Windows 8 Pro-ervaring met mobiele accessoires biedt. Met business-class functies, zoals micro-HDMI, tot 64 GB aan opslagruimte en een 8 MP rear camera flash, levert het device de IT-afdeling de bruikbaarheid, veiligheid, beheersbaarheid en commerciële levenscyclus die nodig is.

HP ElitePad 1000 G2 tablets

De HP ElitePad 1000 G2 Healthcare Tablet en de HP ElitePad 1000 G2 Rugged Tablet zijn specifiek ontworpen om de productiviteit van respectievelijk zorgverleners en medewerkers in de industrie of buitendienst te vergroten. De HP ElitePad 1000 G2 Healthcare Tablet heeft een antimicrobiële behandeling gehad. Het device kan daardoor makkelijk worden gereinigd en voldoet aan de IP54-specificaties. De tablet verlaagt het risico op medische fouten door gebruik van de 2D-barcode-lezer om medewerkers en patiënten te valideren en medicatie te administreren en beheren. De HP ElitePad 1000 G2 Rugged Tablet is ontworpen om te worden gereinigd en voldoet aan IP 65 normen voor water en stof en aan MIL-STD 810 testen.

HP Retail Case voor ElitePad

De geheel nieuwe HP Retail Case voor ElitePad biedt retailers een veelzijdige mobiele en vaste POS oplossing voor hun medewerkers. De case is voorzien van twee aansluitpunten voor betalingsapparaten. Zo kunnen deze worden gekoppeld aan bestaande betaalsystemen. De nieuwe oplossing verbetert de winkelervaring door winkelexploitanten meer direct inzicht te geven in de inventaris en de beschikbaarheid van producten.

HP Pro Tablet 10 EE en HP Pro Slate 10 EE

HP Pro Tablet 10 EE en HP Pro Slate 10 EE HP Pro Tablet 10 EE met Windows en de HP Pro Slate 10 EE Android-tablet kunnen tegen een stootje en zijn voorzien van een duurzaam ontwerp die IP-52 tests voor stof en vocht doorstaan. Ontberingen van bijvoorbeeld een reguliere studiedag zijn een eenvoudige taak voor deze tablets. Beiden tablets hebben een opbergsleuf voor een stylus en kunnen optioneel uitgerust worden met een robuust toetsenbord en/of 3G/WWAN.

Prijs en beschikbaarheid

  • HP Pro Slate 8 is verkrijgbaar met een startprijs van €419,-.
  • HP Pro Slate 12 is verkrijging met een startprijs van €589,-.
  • HP Elite x2 1011 G1 is verkrijgbaar met een startprijs van €1199,-.
  • HP Pro Tablet 408 G1 is verkrijgbaar met een startprijs van €299,-.
  • HP ElitePad 1000 G2 vertical solutions zijn verkrijgbaar met een startprijs van €1599,-.
  • De HP Retail Case voor ElitePad is reeds beschikbaar, prijzen zijn op aanvraag.
  • HP Pro Slate 10 EE is verkrijgbaar met een startprijs van €289,-.
  • HP Pro Tablet 10 EE is verkrijgbaar met een startprijs van €329,-.

Over HP

HP creëert nieuwe manieren waarop technologie een positief effect heeft op mensen, bedrijven, overheden en de maatschappij. Met het breedste technologie portfolio, bestaande uit printing, personal systems, software, services en IT-infrastructuur, helpen we onze klanten overal ter wereld met oplossingen voor hun meest complexe uitdagingen. Meer informatie over HP (NYSE: HPQ) is te vinden op www.hp.com.

Mijnzzp.nl