Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Neopost, innovator en marktleider op het gebied van mail- en documentoplossingen, organiseert op 22 en 23 juni in samenwerking met Ricoh de ‘Going To The Limit’ dagen. Twee informatieve en gezellige open dagen in de showroom van Neopost te Almere.

 De ‘Going To The Limit’ dagen worden voor de tweede keer georganiseerd. Het thema staat voor grenzen opzoeken, het maximale uit de business halen en gaan voor het optimale resultaat. Aan deze onderwerpen wordt op 22 en 23 juni invulling gegeven.
 
Neopost en Ricoh presenteren zich als dé specialisten in hoogvolume mail- en documentverwerking. Beide partijen laten verschillende totaaloplossingen zien voor input-, document- en outputmanagement, de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van mail- en documentverwerking en kansen voor kostenbesparing in een veranderende postmarkt, voor nu en in de toekomst.
 
Bezoekers kunnen tijdens de open dagen ook de grenzen van hun snelheid en reactievermogen op de proef stellen. Zij kunnen onder begeleiding van een instructeur in een echte sportauto, een Aston Martin DB7 Vantage, rijden.
 
Naast informatie en sportieve prestaties bieden de open dagen natuurlijk een netwerkmoment met andere relaties, klanten van Neopost en Ricoh en bedrijven uit de regio.
 
De ‘Going To The Limit’ dagen vinden plaats op dinsdag 22 en woensdag 23 juni 2010, in de showroom van Neopost, Palmpolstraat 5-9 in Almere.
 
NEOPOST is Europa’s grootste en wereldwijd op één na grootse leverancier van postverwerkingsystemen en documentenlogistiek. Binnen het Neopost Concern zetten wereldwijd meer dan 5.500 medewerkers in 15 landen zich in voor 800.000 klanten. In het team in Nederland werken zo’n 75 mensen.
Meer informatie over Neopost: www.neopost.nl en www.neopost.com 
 
Over Ricoh Nederland

Ricoh is leverancier van IT & documentmanagement oplossingen. Dankzij de sleutelrol die Ricoh heeft gespeeld bij de snelle ontwikkeling van de wereldwijde kantoorautomatisering, is het bedrijf in slechts twintig jaar uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in duurzame documentoplossingen. Met 108.500 medewerkers en kantoren in meer dan 50 landen beschikt het Ricoh concern momenteel over één van de grootste verkoop- en servicenetwerken in de branche. Het hoofdkantoor van Ricoh Nederland is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Voor meer informatie: www.ricoh.nl

 
Meer informatie:


Neopost BV, Wout Hut, whut@neopost.nl, 036 5496300
Ricoh Nederland BV, Eric Roubos, eric.roubos@ricoh.nl, 073 6452748
WILD werk, Jeanette de Wilde, jeanette@wildwerk.nl, 030 2900059

Bron Persberichten

Mijnzzp.nl