Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Gasthoofdredacteur Marith Rebel: “Laten we vooropstellen dat mensen keuzes maken. En in het maken van die keuzes hebben we als mensheid helaas ook de neiging soms destructieve gedragingen te vertonen”.

Marith Rebel, Tweede Kamerlid voor de PvdA en gasthoofdredacteur voor deze uitgave, gaat in op de kracht van leefstijl en hoe de Nederlandse bevolking optimaal ondersteund kan worden bij het maken van gezonde keuzes.

Lees verder op: www.vozmagazine.nl

Martin van Rijn, staatssecretaris van het ministerie van VWS: “Je kunt en wilt ook niet de burger dwingen, maar met wetgeving zoals ingezet voor de onderwerpen roken en alcohol, willen we de ongezonde keuze moeilijker maken”.

VOZ Magazine interviewt Martin van Rijn over de 'interventiedriehoek': het faciliteren van gezond gedrag, samenwerking met partijen en wetgeving.

Lees verder op: www.vozmagazine.nl

Agnes Wolbert, Tweede Kamerlid voor de PvdA: “Kennis leidt niet tot een gedragsverandering!”.

VOZ Magazine interviewt Agnes Wolbert over de rol van de overheid en politiek bij het stimuleren van een gezonde leefstijl van burgers: "We laten de industrie in Nederland echt teveel ruimte".  

Lees verder op: www.vozmagazine.nl

Prof.dr. Ben Witteman, hoogleraar Wageningen Universiteit: "Voeding is een van de hoekstenen van behandeling!". 

VOZ Magazine interviewt prof.dr. Ben Witteman over de nieuwste inzichten op het gebied van voeding in relatie tot preventie. 

Lees verder op: www.vozmagazine.nl

Henk van Gerven, Tweede Kamerlid voor de SP: “Nederland moet meer doen om de invloed van de tabaksindustrie te beperken”.

VOZ Magazine interviewt SP Tweede Kamerlid Henk van Gerven over de actieve rol van de industrie, als het gaat om beïnvloeding van leefstijlkeuzes van mensen.  

Lees verder op: www.vozmagazine.nl

ChristenUnie Tweede Kamerlid Carla Dik-Faber: “Als het gaat om roken werken we toe naar een nieuwe norm”.

Goede intenties m.b.t. ons rookpreventiebeleid weet Dik-Faber succesvol te versterken met de kracht van wetgeving, zoals bijvoorbeeld haar inzet voor 100% rookvrije scholen en schoolterreinen en 100% rookvrije horeca. VOZ Magazine interviewt dit sterk inhoudelijk gedreven Tweede Kamerlid over de te nemen vervolgstappen in het dynamische rookpreventiedossier. 

Lees verder op: www.vozmagazine.nl

Mijnzzp.nl