Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Sinds enige tijd staat er een gratis digitale animatie over hypotheekrenteaftrek op de website van RedactiePartners. In deze digitale animatie wordt in 3 minuten uitgelegd wat hypotheekrenteaftrek precies is, er wordt een voorbeeld gegeven van hoeveel hypotheekrenteaftrek men zou kunnen krijgen en waarom het juist nu zo gevoelig ligt. Zonder hierover een oordeel te geven. Makkelijk te begrijpen en leuk om naar te kijken.

Iedereen - consumenten, financiële instellingen, tussenpersonen, particuliere geldverstrekkers, politieke organisaties etc. - mag de animatie gratis gebruiken. De animatie is bedacht en gemaakt door RedactiePartners Financieel. RedactiePartners financieel gebruikt naast digitale animaties nog andere digitale communicatiemiddelen zoals digitale nieuwsbrieven en e-learning.

"Doel van de animatie is simpel en helder communiceren over financiële constructies. Ongeacht de doelgroep of opleidingsniveau. RedactiePartners Financieel is hierin gespecialiseerd", aldus directeur Paul Gremmen. De digitale animatie maakt de hoofdpunten duidelijk - ontstaan, gevolgen en consequenties - van de huidige aftrekregeling van hypotheekrente.

De gratis animatie is te zien op www.redactiepartners.nl. Bedrijven of instellingen die de animatie willen gebruiken, kunnen contact opnemen met RedactiePartners.

RedactiePartners MediaGroep biedt bedrijven en instellingen professionele ondersteuning in de communicatie. Van strategie, concept, advies tot realisatie kan RedactiePartners de externe en interne communicatie verbeteren. Het bedrijf is gespecialiseerd in redactionele, financiële en educatieve communicatie.

De mediagroep bestaat uit 7 gespecialiseerde bedrijven, waaronder de Nationale Beeldbank (met meer dan een miljoen stockbeelden van Nederland) en Visual Stories, een bedrijf dat zich toelegt op het visualiseren van informatie, kennis en kunde met als doel: inzicht in één oogopslag.

Voor meer informatie over de producten en diensten van RedactiePartners klikt u op de volgende link: www.redactiepartners.nl

bron: nieuwsbank

 

Mijnzzp.nl