Team Mijnzzp

Handtassen

Nederland is een nieuw fitspiration platform rijker: Followfitgirls.com is vandaag officieel gelanceerd. Verschillende fitbloggers, met ieder hun eigen kracht en expertise, motiveren lezers op weg naar een sportieve en verantwoorde lifestyle. Het team bestaat momenteel uit vijf ‘fitgirls’. Oprichtster en eigenaresse Marlou Volkerink had het idee een platform in te richten waar zij, samen met andere meiden, dagelijks blogt over workouts, recepten en tips om de beste versie van jezelf te worden.

Volkerink, ook bekend van het modeplatform Followfashion.com, vindt dit het juiste moment om uit te breiden. “Op Followfashion.com schrijven we dagelijks over fashion, beauty en lifestyle. Ik merkte dat de artikelen over sport en food steeds meer gelezen werden. Het lijkt wel of iedereen momenteel bezig is met zijn/haar lichaam.” Deze trend was voor haar de aanleiding een nieuw Follow platform te lanceren.  “Zelf ben ik erg sportief en een perfect voorbeeld dat je naast een drukke baan ook tijd vrij kunt maken om een verantwoord en energiek leven te leiden.” Naast Marlou schrijven internationaal model Susanne Smorenburg, de zusjes Denise en Chantal Horsthuis en Rosa Wouters voor Followfitgirls. Na de oproep ‘Fitbloggers gezocht’ stroomden de aanmeldingen binnen op de redactie. Deze mensen wordt ook een podium geboden om hun ervaringen te delen.

“De kracht van Followfitgirls is dat we onze lezers op een persoonlijke manier motiveren. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om de beste versie van onszelf te worden. Hiermee willen we laten zien dat er niet één manier is voor een fitte levensstijl. Iedereen moet en kan z'n eigen weg hierin vinden. 'Doe wat voor jou werkt' is ons motto. Door middel van maandelijkse challenges daagt Followfitgirls andere meiden uit om hun lifestyle aan te passen.” De February Fitgirl Challenge is net van start gegaan, maar je kan ook nu nog starten. Inmiddels hebben al meer dan 1.000 meiden zich hiervoor aangemeld. Meer informatie hierover vind je op de website.

Mijnzzp.nl