Team Mijnzzp

Young Business Award

De Young Business Award is een nieuwe bruisende fase beland. Er worden met het nieuwe televisieprogramma grote stappen voorwaarts gezet. Zo hebben de twaalf scale-ups die in de voorrondes op het podium staan gezamenlijk al voor honderden miljoenen euro’s aan groeigeld opgehaald bij investeerders. Een recordaantal van 378 bedrijven hebben zich dit jaar aangemeld voor de Young Business Award.

De twaalf deelnemers die met elkaar strijden in de competitie zijn geselecteerd uit 378 bedrijven die bij de selectiecommissie aan de orde zijn geweest. De deelnemers van de Young Business Award 2022 zijn: Amberscript, Bots, Brenger, Chordify, Dwarfs, Dyme, GoSharing, Healix, SwipeGuide, Volta Energy, Yobbers, en Moovd.

Young Business Award in acht jaar van heel andere orde

De 12 deelnemers komen vanaf zondag 15 mei wekelijks terug te zien in het nieuwe televisieprogramma dat wordt uitgezonden via RTL-Z en Videoland. De scale-up competitie bestaat dit jaar uit vier voorrondes, waarin drie deelnemers per aflevering de jury proberen te overtuigen van een plek in de finale. “Elke deelnemer heeft tijdens de voorronde 60 seconden voor zijn of haar pitch. Daarna neem de jury de regie over met een spervuur aan vragen en beslist de jury direct of de deelnemer wel of niet doorgaat naar de finale aflevering”. De finale aflevering van de Young Business Award is de vijfde tv-aflevering en wordt op zondag 12 juni uitgezonden op televisie.

De organisatie verwacht door de nieuwe samenwerking met RTL-Z en Videoland in combinatie met de socials een behoorlijk aantal kijkers voor het nieuwe tv-programma. Daarbij kan de winnaar van de Young Business Award dit jaar ook nog eens rekenen op een investering van 1 miljoen euro. Het volledige televisieseizoen van de Young Business Award is vanaf zondag 15 mei wekelijks om 17:00 uur te zien op RTL-Z en een dag later op Videoland.

Mijnzzp.nl