Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

Een gezin met twee kinderen betaalt jaarlijks € 88,75 te veel aan uitstapjes. Dat blijkt uit onderzoek van Uitmetkorting.nl naar aanleiding van cijfers van het CBS. Door gebruik te maken van kaartjes met korting, kortingsbonnen en acties kan een gezin gemiddeld 20% op de entreeprijs van bekende dagattracties besparen.

Volgens het CBS gaat een gezin met kinderen gemiddeld 6 keer per jaar een dagje weg naar een pretpark, dierentuin, kinderboerderij, museum of speeltuin. Voor een gemiddeld gezin met twee kinderen komt dat neer op € 411,36 aan entreegeld per jaar.

De bekendste manier om met korting naar attractieparken en dierenparken te gaan is nog altijd sparen. Op het moment heeft Fanta een spaaractie waarmee je met € 5,- korting per persoon naar een attractiepark of dierentuin kan. En ook Remia heeft een spaaractie waarbij een volle spaarkaart € 10,- korting bij Walibi World oplevert.

Maar het kan tegenwoordig ook gemakkelijker. Waar je vroeger wekenlang zegeltjes moest plakken om voor korting te sparen, kijk je tegenwoordig op internet. Websites zoals www.Uitmetkorting.nl en www.Kortingkaartjes.nl verzamelen acties en kortingen en zetten deze overzichtelijk online: Klaar voor gebruik en thuis zelf uit te printen.

Veel mensen vergeten dat ook een lidmaatschap of abonnement korting kan opleveren. Zo geeft een lidmaatschapskaart van ANWB of CJP een paar euro korting op de entreeprijs van veel musea en dierentuinen. Zelfs een bankpas van de Rabobank geeft korting op verschillende museum. En wie energie krijgt van Eneco mag dit jaar gratis een dagje naar Diergaarde Blijdorp

Bron: Uitmetkorting.nl

Mijnzzp.nl