Persberichten

Avatar van Team Mijnzzp

 

Administratiekantoor door 6.658 zzp’ers verkozen uit 203 deelnemers

BEEMSTER – Grever Administraties uit Culemborg is door 6.658 zzp’ers, freelancers en interim professionals uit 203 deelnemende kantoren verkozen tot ‘Administratiekantoor van het Jaar 2015’. Zzp’ers hebben hun mening gegeven over criteria als kwaliteit, punctualiteit en bereikbaarheid. 42% van de zzp’ers besteedt zijn administratie uit. De verkiezing is georganiseerd door ZZP Barometer en mede mogelijk gemaakt door Exact.

“Het is voor zzp’ers vaak moeilijk het juiste kantoor te vinden. Dankzij deze verkiezing is er meer transparantie en kunnen zzp’ers een beter gefundeerde keuze maken,” zegt Jeroen Sakkers, initiatiefnemer van ZZP Barometer. 74% van de 203 deelnemende kantoren hanteert een uurtarief als verdienmodel, gemiddeld van EUR. 60,- per uur. De gemiddelde jaaromzet per deelnemend kantoor is EUR. 257.045,-.

“Administratie- en boekhoudkantoren zien de grote groep zzp’ers als een interessante groeimarkt, en nu is voor zzp’ers duidelijker bij wie ze kunnen aankloppen om hun boekhouding perfect te regelen,” aldus Sakkers. De Top-10 beste zzp-administratiekantoren van Nederland wordt gevormd door de volgende administratie-, accountants- en boekhoudkantoren:

1. Grever Administraties
2. Romkema Online Administratie
3. Administratiekantoor De Poolleeuw
4. Valentijn & Volwater Administratie- en Adviesbureau
5. EasyZZP
6. Administratiekantoor E. Klijn
7. Admission Administratie & Advies
8. ZZP Administratiekantoor
9. De Vlieger Administraties
10. AdFinQ

De volledige lijst met administratiekantoren is terug te vinden via de volgende link: http://zzpbarometer.nl/zzp-administratiekantoren/

Mijnzzp.nl