Lader (Logistiek)

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Lader (Logistiek)?

Een lader is werkzaam binnen de logistiek en kan verantwoordelijk zijn voor verschillende werkzaamheden. Een andere benaming voor een lader kan ook zijn logistiek medewerker. Als lader zal je over het algemeen verantwoordelijk zijn voor het beladen van vrachtwagens of bestelwagens. Naast het beladen zal je meestal ook verantwoordelijk zijn voor het uitladen van voertuigen. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat je als lader ook algemene magazijnenwerkzaamheden zal uitvoeren, zoals het administratiewerkzaamheden. Wat een lader precies zal uitvoeren qua werkzaamheden kan per werkgever verschillen, omdat er binnen de logistiek veel verschillende soorten bedrijven bestaan. Als lader zal je over het algemeen ook een heftruck tot je beschikking hebben waarmee goederen verplaats kunnen worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Lader (Logistiek)

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Lader (Logistiek)

Welke opleiding is nodig om Lader (Logistiek) te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Lader (Logistiek)? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Lader (Logistiek)

Wat is het salaris en tarief van een Lader (Logistiek)? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Lader (Logistiek) in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl