Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Inbouwspecialist auto elektronica?

Een inbouwspecialist auto elektronica is gespecialiseerd in auto elektronica, dat een aparte specialisatie te noemen is omdat elektronica zeer complex kan zijn. Niet alleen het inbouwen van elektronica kan complex zijn, ook het verhelpen van storingen kan zeer complex zijn. Het is niet zo dat alle automonteurs automatisch ook veel verstand hebben van elektronica. Het inbouwen van elektronica is iets wat veel mensen liever uitbesteden. Ook dealers die voor een klant elektronica moeten inbouwen besteden dit vaak uit. Een standaard radio is vaak geen probleem. Het is erg belangrijk dat de elektronica op een juiste manier ingebouwd wordt om storingen of kortsluiting te voorkomen. Vaak moet er veel losgemaakt worden om de kabels te kunnen trekken. Als inbouwspecialist auto elektronica zal over het algemeen niet alleen met radio's of navigatiesystemen te maken krijgen, omdat auto's of andere voertuigen vol zitten met elektronica.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Inbouwspecialist auto elektronica

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Inbouwspecialist auto elektronica

Welke opleiding is nodig om Inbouwspecialist auto elektronica te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Inbouwspecialist auto elektronica? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Inbouwspecialist auto elektronica

Wat is het salaris en tarief van een Inbouwspecialist auto elektronica? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Inbouwspecialist auto elektronica in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Aanverwante beroepen

Leden van Mijnzzp.nl met het beroep Inbouwspecialist auto elektronica zijn vaak ook:


Mijnzzp.nl