parketservice oosterhout

Bedrijfparketservice oosterhout
ProfielDeze pagina is 2774 keer bekeken.
Adreszandheuvel 52b
4901hw oosterhout

+31681558754
ContactStuur parketservice oosterhout een bericht
Extra informatieaanbieding

Bedrijfsinformatie

 

Welkom bij Parket Service Oosterhout

Wilt u een mooie parketvloer laten leggen, of bent u benieuwd naar onze vakkundige oplossingen met betrekking tot laminaat? Parketservice Oosterhout heeft meer dan 22 jaar ervaring met het leggen, renoveren en vernieuwen van verschillende soorten houten vloeren. We leggen een prachtige eiken vloer bij u neer, kunnen u van dienst zijn met lamelparket en adviseren u graag over de juiste bewerking of herstelmogelijkheden van uw vloer.

Houten vloer bewerken
Heeft u de parketvloer door ons laten leggen? Wij zijn u graag van dienst met de gewenste bewerking, zodat u een natuurlijke uitstraling creëert, er een beschermend laagje ontstaat en u zo min mogelijk omkijken heeft naar het onderhoud van de houten vloeren. We zullen uw parket schuren, om dit vervolgens te voorzien van een lak, een olie, een was of een bepaalde verf. Uiteraard brengen we dit indien nodig meerdere keren aan, zodat de vloeren een goede bescherming en afwerking meekrijgen.

Herstelwerkzaamheden
Is uw houten vloer aan een renovatie toe? Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Frezen van de voegen
  • Aanhelen
  • Op kleur brengen
  • Roken van parket of planken
  • Verouderen van parket of planken
  • Aanleggen aan bestaande vloer

Heeft u een specifieke vraag met betrekking tot de herstelwerkzaamheden van houten vloeren, of bent u benieuwd naar de levensduur van een eiken vloer? Wij horen graag van u!

Laminaat vloer leggen
Wilt u een laminaat vloer laten leggen? Ook met laminaatparket zijn we u graag van dienst, waardoor u op een voordelige manier een prachtige vloer kunt laten leggen. We werken uiterst professioneel, zodat u zoveel mogelijk plezier heeft van uw parketvloer, inclusief de juiste bewerking hiervan.

Wilt u een advies op maat, meer informatie over onze werkzaamheden of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van parketservice oosterhoutAfbeelding van parketservice oosterhoutAfbeelding van parketservice oosterhout

Contact

Stuur parketservice oosterhout een bericht

Mijnzzp.nl