hes-webdesign

Bedrijfhes-webdesign
ProfielDeze pagina is 4977 keer bekeken.
AdresSluiskade
9581JR Musselkanaal

06-20303009
ContactStuur hes-webdesign een bericht

hes-webdesign

Profielpagina

Avatar van hes-webdesign

Bedrijfsinformatie

Wie ben ik.

Ik ben begonnen met een website te ontwerpen voor mij zelf, als uitdaging.Een opleiding heb ik er nooit voor gevolgd, maar ik ben begonnen met de gedachte “wat een ander kan kan ik ook” .Al doende leer je zo een hoop, en krijg je steeds meer bezoekers op je site.Vervolgens ga je op zoek naar de volgende uitdaging.De eerste klant meld zich aan met de vraag of je een site kunt bouwen voor hun zaak.Na een tijdje hier over nagedacht te hebben, heb ik de uitdaging aan genomen .

Zo heb ik dan voor mijn eerste klant, Multimate Musselkanaal  , de website gebouwd. Deze klant is hier erg tevreden over, en ik onderhoud de site voor hun. Ik werk heb ieder 14 dagen bij met een nieuwe folder online te zetten, en de laatste aanbiedingen op de site zetten.Verder verzorg ik voor hun de klanten mailing.Hierna hebben inmiddels heb ik voor een atl bedrijven en een vereniging de site gebouwd, teven 2 webshop's  waar ik de site ook voor onderhoud. Nieuwe ideeën voor hun site gaat natuurlijk eerst in overleg.Verder heb ik een webshop volledig in beheer.Ik werk alleen van uit  mijn eigen huis, en doe dit gewoon naast mijn normale werk, in de avond uren.Wilt U telefonisch contact met mij dan kunt U mij dagelijks na 18.00 bereiken.

Dus zoekt U iemand die volgens Uw idee een site ontwerpt, en die uitgebreid met U overlegd?En heeft U er geen kapitaal voor over? Voor een overzicht zie www.hes-webdesign.eu . Alle site's zijn gebouwd naar het idee van de klant, dus ik ga nooit van een standaard design uit.

Heeft u belangsteling, dan maak ik eerst een proefopzet en daarna mag u beslissen ja of nee. Tevens regel ik voor u domeinnaam registratie of overname en serverruimte.

 

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur hes-webdesign een bericht

Mijnzzp.nl