gdkb info

Bedrijfgdkb info
ProfielDeze pagina is 4166 keer bekeken.
Adrespostbus 37477
1030al amsterdam

0208964507
ContactStuur gdkb info een bericht
Extra informatiedaniella-koster-colose-nl

gdkb info

Profielpagina

Avatar van gdkb info

Bedrijfsinformatie

Als ondernemer ben ik actief in diverse richtingen.

  1. telemarketing
  2. marketing
  3. inbound b2b
  4. outbound b2b
  5. Telefonische debiteurenbeheer
  6. Consulente/distribiteur Colosé Cosmetica

Voor de punten 1 t/m 4, dus alles op gebied van telemarketing neem ik alleen interessante opdrachten aan en moet het onderwerp ook voor mij een goed gevoel geven.

Verkoop is mijn vakgebied en tevens is mijn vakgebied het trainen van callagents op gebied van een goede telefoniste voor de algemene doorverbindingen binnen een bedrijf welke ook voor elk bedrijf gezien moet worden als hun visitekaartje. Belangrijk is dan ook dat men niet alleen snel moet kunnen doorverbinden, maar men moet ook geïnteresseerd zijn en alert zijn bij elk gesprek.

5. Als telefonische debiteurenbeheer benader ik voor bedrijven klanten voor openstaande facturen. Mijn ervaring is groot. Tevens is het van belang dat uw klant klant blijft, maar dat u snel uw nog openstaande factuur ontvangt. Ook hier is van belang, een goed luisterend oor, voorstel doen en proberen een oplossing te bieden, zodat beide partijen tot een oplossing komen. Dit met vaak goede resultaten, want aandacht en goed aanhoren wat de knelpunten zijn kunnen snel voor goede oplossingen zorgen.

6. Als consulente/distribiteur Colosé Cosmetica geef ik persoonlijke adviezen en organiseer ik workshops bij u thuis of bij uw bedrijf.

Hierover heb ik een aparte pagina gemaakt.

Beroep(en)

Contact

Stuur gdkb info een bericht

Mijnzzp.nl