e-rik interaction concepts

Bedrijfe-rik interaction concepts
ProfielDeze pagina is 11732 keer bekeken.
AdresP.J. Noël Bakerstraat 5
9728 WH Groningen

050 31 30 758
ContactStuur e-rik interaction concepts een bericht
Extra informatiecopywriting | webbouw | ideeen | marketingadvies | marketingcommunicatieblog

webbouw

Deze pagina bevat extra informatie van e-rik interaction concepts.

Is jouw website voor jou aan het werk?


Voor jou als ondernemer is je website een bedrijfsmiddel. Hij moet zorgen dat je nieuwe klanten krijgt die meer omzetten. Het is de plek waar nieuwe potentiële klanten en relaties hun eerste indrukken opdoen over jouw bedrijf. Het moet de verzamelplaats zijn voor mensen die zoeken naar wat jij te bieden hebt.

Jouw website moet voor jou aan het werk zijn. Dag en nacht. En hij moet net als alle andere bedrijfsmiddelen worden afgerekend op zijn prestaties.

Doet jouw website voor jou wat hij moet doen? Of kan het beter?

 

Download gratis checklist


Download deze handige Checklist voor commerciële websites en kijk of jouw website voldoet aan de basisprincipes die voor elke professionele website gelden.

 

Webbouw vanuit een marketing-perspectief

Sinds 1995 bouw ik websites.

Omdat mijn achtergrond marketingcommunicatie is, benader ik een website eerst en vooral als een marketinginstrument. Dat net als alle andere marketinginstrumenten moet voldoen aan de wetten van de communicatie. Ik bouw websites vanuit jouw positionering en jouw marketingdoelstellingen. En ik bouw ze klantgericht. Want een website is geen visitekaartje, zoals wel eens wordt beweerd. Een website is het digitale hoofdkwartier van jouw marketingoperaties.

Vanaf 2009 specialiseer ik mij in websites op basis van het Wordpress CMS. Inhoud en vormgeving maak ik volledig op maat. Het cms en de enorme functionaliteit van Wordpress met zijn duizenden widgets en plugins krijg je er gratis bij.

Wordpress is begonnen als een blog-platform, maar is uitgegroeid tot een volledig en veelzijdig content management systeem. De blog-functionaliteit kan naar keuze worden ingesteld of geheel uitgeschakeld, als je daar geen behoefte aan hebt.

Een Wordpress website is gemakkelijk door de gebruiker zelf te onderhouden en bij te werken, zonder kennis van html of andere programmeertalen.

Wil jij ook een website die voor jou werkt?
Bel of mail mij voor een afspraak. Ons eerste gesprek is gratis.

Mijnzzp.nl