dutchsunergy

Bedrijfdutchsunergy
ProfielDeze pagina is 482 keer bekeken.
AdresMijnheerkensweg 22
6041 TA Roermond

0475317304
ContactStuur dutchsunergy een bericht

dutchsunergy

Profielpagina

Avatar van dutchsunergy

Bedrijfsinformatie

Dutchsunergy is een bedrijf gespecialiseerd in duurzame energie technieken zoals zonnepanelen en zonneboilers. Wij adviseren, realiseren en monitoren systemen voor de particuliere en zakelijke markt.

Dutchsunergy is ontstaan door behoefte aan nieuwe ideeën en concepten op het gebied van duurzame energie.
Door meerdere technieken en methoden op een innovatieve manier aan elkaar te koppelen, heeft dutchsunergy nieuwe concepten ontwikkeld.

Het doel is dan ook om mensen bewuster te maken over de mogelijkheden van zonne energie. Dit samen om Nederland duurzamer te laten worden, heeft geleidt tot Dutchsunergy zoals het nu is.

In eerste instantie richt Dutchsunergy zich op zonne-energie. Maar nieuwe concepten zoals advisering, educatie en zonnethermie behoren tot het werkenpakket waarop aanspraak gemaakt kan worden. Traditionele onderdelen uit de solarbranche worden door ons onderzocht. Dit leidt tot nieuwe inzichten en concepten.

Dutchsunergy bestaat uit de drijvende kracht: Remko Zaeijen

Remko Zaeijen, oprichter en eigenaar van Dutchsunergy vond dat hij na de studies electrotechniek, weg- en waterbouw en een verkeerskundige opleiding aan de verkeersacademie, tijd werd voor een nieuwe uitdaging.

Ondernemen in duurzaamheid is iets wat “gevoelsmens” Remko nabij het hart gaat. Iets voor een ander over hebben staat dan ook hoog in het vaandel bij Dutchsunergy.

Dit vertaald zich dan ook naar maximale inspanningen die er worden geleverd voor de klanten bij het inrichten en realiseren van opdrachten. Ook de nazorg fase is van grote invloed op de processen zoals die gehanteerd worden binnen Dutchsunergy.

Een eigen onderneming starten (in tijden van crisis), was een wens die verwezenlijkt kon worden. Door deze wens te koppelen met de ambitie van Dutchsunergy, is een luxe die niet voor iedereen is weggelegd.

 

Door optimaal samen te werken met een collega onderneming, Matrix-zonnepanelen, is er speciaal voor het exclusieve verkoop van zonnethermie producten van BURG SOLAR, de firma WijSolar opgericht. Door deze samenwerking kunnen alle drie de bedrijven groeien, en aanspraak maken op ieders expertise.

Dutchsunergy.nl werd in 2012 een feit.

De slogan van Henry Ford (1863-1947), oprichter van Ford Automobiles, staat dan ook voor alles wat Dutchsunergy doet:

“ontmoeten is een begin, samenblijven is een stap voorwaarts, samenwerken is een succes.

 

Dutchsunergy.nl      “de oplossing in duurzame energie”

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van dutchsunergyAfbeelding van dutchsunergyAfbeelding van dutchsunergy

Contact

Volgen op Twitter

Stuur dutchsunergy een bericht

Mijnzzp.nl