deDeurensjop

BedrijfdeDeurensjop
ProfielDeze pagina is 5418 keer bekeken.
Adreszuiveringweg 48b
8243 PZ Lelystad

0620104753
ContactStuur deDeurensjop een bericht
Extra informatieaktie

deDeurensjop

Profielpagina

Avatar van deDeurensjop

Bedrijfsinformatie

Deuren      deDeurensjop  “Een leuk binne komertje deDeurensjop

Naast kachels verkoopt Finn eveneens deuren, binnendeuren, buitendeuren en schuifdeuren. In het assortiment onder meer prachtige deuren met glas in lood, de nieuwe lijn Moderno van Austria. Deze op originele wijze vervaardigde massieve houten deuren zijn uniek voor Flevoland.

Austria levert verschillende series binnendeuren. Hierdoor heeft Austria voor elke wens de juiste deur. Selecteer hieronder de stijl die het beste bij uw interieur past, de Entry Line, betaalbare sfeervolle paneeldeuren, de Classic Line, oer Hollandse deuren met de sfeer van de jaren “20 en 30” en de Color Lux Plus Line, Retro binnendeuren van massief FSC gecertificeerd hout. Voor de plaatsing maken wij gebruik van de diensten van onze vaste monteurs Claasen en ABK. Het vervangen van een deur geeft uw woning buiten en binne een eigen gezicht.

Van Finn valt nog heel wat te verwachten. 'Ik weet waar ik goed in ben,' zegt hij. 'Ik zit al zo lang in het vak van interieur en ik weet wat eventueel wel of niet mogelijk is.'Hij gaat ook vaak voor het ongewone. 'Een kleine wijziging kan een groot verschil zijn.'Wilt u dat wij alle zorgen voor u uit handen nemen dan maken wij voor u graag een aanbieding op maat en dragen zorg voor een probleem loze plaatsing door een van onze monteurs.De Sjops zijn te vinden aan de Zuiveringweg 48 b industrieterrein Noordersluis 300 mtr rechts voorbij SuperTank en naast Karel woning inrichting,  telefoon 0320263760 of 06-20104753. Zie voor productinformatie, technische informatie en installatiemogelijkheden ook www.dekachelsjop.nl en www.dedeurensjop.nl.De zaak is geopend op dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en tevens op afspraak.

Graag tot ziens bij deKachelsjop en deDeurensjop op de Zuiveringweg 48b (industrie terrein Noordersluis) te Lelystad.

Beroep(en)

ZakenPartners

deDeurensjop heeft één ZakenPartner op mijnzzp.nl.

Foto(s)

Afbeelding van deDeurensjopAfbeelding van deDeurensjopAfbeelding van deDeurensjop

Contact

Stuur deDeurensjop een bericht

Mijnzzp.nl