Computerhulp Westerveld

BedrijfComputerhulp Westerveld
ProfielDeze pagina is 793 keer bekeken.
Adresraadhuislaan 45
7981 EL Diever

0618974405
ContactStuur Computerhulp Westerveld een bericht

Bedrijfsinformatie

Computerhulp Westerveld is uw partner voor computerhulp aan huis. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei hardware en software problemen.

Wanneer u problemen heeft met de computer is het vaak lastig om de juiste hulp te vinden. Meestal wordt u gevraagd de computer of laptop langs te brengen. Wij snappen dat dit vervelend is om te doen en daarom komen wij bij u op locatie, op een voor u geschikt moment.

Dit heeft als voordeel dat wij al uw computer problemen kunnen oplossen gewoon bij u thuis. Van netwerk tot printer problemen, van back-ups tot aan herinstallaties, alles lossen wij voor u op!

Computerhulp aan huis

Computerhulp Westerveld levert ICT en computerservice aan huis of op afstand. Ook op zakelijk gebied denk ik graag met u mee. Ik heb geruime ervaring met computer reparatie, netwerken en bijbehorende randapparatuur. Ik geef u graag deskundig advies en vind duidelijke afspraken maken belangrijk. Heeft u een probleem met uw computer, laptop, internet, smartphone of tablet en heeft u hulp nodig? Dan kunt u mij altijd bellen of een berichtje sturen via het onderstaande contactformulier.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mitchel van Zwienen ik woon in Diever. Ik ben sinds 2012 actief in de ICT. Ik ben opgegroeid met een grote interesse in computers en alles wat daar bij hoort. Nadat ik mijn HAVO diploma heb behaald ben ik bij het C2OST gaan werken in Havelte. Dit is een ICT eenheid van Defensie. Ik heb verschillende cursussen (MLSI, CCNA) en opleidingen (MBO 4 ICT Beheerder) gedaan om mijn kennis te vergroten.

Daarnaast heb ik vele netwerken opgebouwd en onderhouden in verschillende delen van de wereld. Sinds 2015 ben ik actief als web developer. Ik hou mij hier voornamelijk bezig met het programmeren van websites, online marketing en webhosting.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Computerhulp Westerveld

Contact

Stuur Computerhulp Westerveld een bericht

Mijnzzp.nl