b&d administratie partners

Bedrijfb&d administratie partners
ProfielDeze pagina is 4782 keer bekeken.
Adresvan Goghplantsoen 15
2954nl alblasserdam

078-8880233
ContactStuur b&d administratie partners een bericht
Extra informatiebelastingaangifte-doen

belastingaangifte-doen

Deze pagina bevat extra informatie van b&d administratie partners.

 Is belastingaangifte doen een puzzel voor u? Wij lossen hem graag op. 


Bij de meesten van u ligt de gevreesde blauwe envelop weer in de brievenbus. De belastingaangifte moet weer gedaan worden. Een tijdrovende en vervelende klus waarbij menigeen last heeft van het welbekende uitstel gedrag. Voor velen is het doen van de jaarlijkse belastingaangifte ieder jaar weer een groot struikelblok. Doe ik het wel goed, heb ik aan alle aftrekposten gedacht? Bovendien altijd weer die tijdsdruk.


Wij zorgen er voor dat u uw aangifte op tijd doet. Bovendien zorgen wij bij het doen van de belastingaangifte dat u zoveel mogelijk bespaard. Zo weet u zeker dat u zichzelf niets te kort doet en alles op tijd wordt geregeld. Maar natuurlijk ook niet meer betaald dan nodig is.


Wanneer u niet in staat bent om alle gegevens aan te leveren voor 1 april, dan kunnen wij voor u uitstel van uw aangifte aanvragen. Het aanvragen van uitstel moet echter wel vóór 1 april gebeuren.

Geen zorgen of twijfel meer maar de zekerheid van juiste en volledige hulp bij belastingaangifte. Bel 078-8880233 of neem digitaal contact op met b&d administratie partners.

Mijnzzp.nl