Vincentius Onderwijs

BedrijfVincentius Onderwijs
ProfielDeze pagina is 2282 keer bekeken.
AdresDe Rozentuin 16
5611 SW Eindhoven

040-2123733
ContactStuur Vincentius Onderwijs een bericht

Avatar van Vincentius Onderwijs

Bedrijfsinformatie

Vincentius Onderwijs: Studiebegeleiding en Jeugdzorg

Welkom bij Vincentius Onderwijs
In het centrum van Helmond verzorgen wij huiswerkbegeleiding en  bijlessen. Regionaal en landelijk verzorgen wij onderzoek, behandeling en advies bij studiekeuzes, leerproblemen,ontwikkelingsproblemen en gedragsproblemen.  

Uitdagende leeromgeving

Vincentius Onderwijs biedt een uitdagende leeromgeving waarin echt tijd en aandacht voor de leerling is. Bij de studiebegeleiding geven wij leerlingen een structuur waarbinnen zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf leren halen. Betere studieresultaten zijn dan ook vanzelfsprekend. Graag nemen wij ouders een stukje zorg voor schoolse zaken uit handen en begeleiden wij leerlingen naar betere studieresultaten. 

Specialistische zorg

Vincentius Onderwijs is ook een kleinschalige en zelfstandige psychologenpraktijk voor kinderen en jongeren tot 23 jaar, hun ouders en andere betrokkenen. Wij zijn gespecialiseerd in hulp aan schoolgaande kinderen en jongeren bij wie het leren niet vanzelf gaat of de ontwikkeling anders verloopt. U kunt bij ons terecht voor: dyslexie, dyscalculie, NLD, hoogbegaafdheid, ADHD, autisme, angst, depressie en gedragsproblemen.

Beroep(en)

Contact

Stuur Vincentius Onderwijs een bericht

Mijnzzp.nl