Verdien je gewicht

BedrijfVerdien je gewicht
ProfielDeze pagina is 835 keer bekeken.
AdresGriend 13
6852 GW Huissen

0620740886
ContactStuur Verdien je gewicht een bericht

Verdien je gewicht

Profielpagina

Avatar van Verdien je gewicht

Bedrijfsinformatie

Ik ben Tonnie van Rooijen. Sinds 2015 ben ik gediplomeerd Gewichtsconsulent. Zolang als ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid. Een paar jaar geleden ben ik zelf 13 kilo afgevallen door mijn voedingspatroon aan te passen en meer te gaan bewegen. De nadruk lag hierbij vooral op het kiezen van de juiste voeding. Vaak kies ik voeding, die onze voorouders in de oertijd ook aten.


Ik ben zeer gemotiveerd om mensen te begeleiden, die worstelen met hun gewicht. Hierbij vind ik het vooral erg belangrijk om jojo-effecten te voorkomen en ik denk dat ik hiervoor zelf de juiste methode heb geschreven.

Bovendien vind ik het prettig als er een balans is tussen lekker eten en drinken en genieten van het leven. Zolang het maar past binnen de richtlijnen Gezonde Voeding is het prima! Het is een illusie om te denken, dat mensen altijd gezond eten en dat jaren kunnen volhouden.

Tenslotte kan ik u nog berichten, dat ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Mijn factuur kunt u dus indienen bij uw zorgverzekeraar. Hiervoor verwijs ik u naar uw polis en/of uw zorgverzekeraar.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Verdien je gewicht

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Verdien je gewicht een bericht

Mijnzzp.nl