Vario Beveiliging

BedrijfVario Beveiliging
ProfielDeze pagina is 4015 keer bekeken.
AdresGriend 3618
8225 TL Lelystad

0320-846567
ContactStuur Vario Beveiliging een bericht

Vario Beveiliging

Profielpagina

Avatar van Vario Beveiliging

Bedrijfsinformatie

Vario Beveiliging is een jonge particuliere beveiligingsbedrijf. Een van de basisbehoeftes die de mensheid sinds jaar en dag nastreeft is 'veiligheid'. De behoefte aan veiligheid heeft bij de mens een hoge prioriteit. Denk hierbij aan bescherming, zekerheid en geborgenheid.

De maatschappij heeft zich de afgelopen jaren dan ook nadrukkelijk bezig gehouden met het ontwikkelen van preventieve middelen om veiligheid te waarborgen. Beveiliging is een van die middelen. 

Vario Beveiliging is een particuliere beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in beveiliging en dienstverlening. Een jong, dynamisch en dienstverlenend beveiligingsbedrijf waar service en kwaliteit voorop staan. Betrouwbaarheid, communicatie, controle, begeleiding en nazorg, lopen als een rode draad door onze organisatie. Vario Beveiliging is in staat om uw organisatie te beveiligen en uw werkprocessen te optimaliseren.

Tevens zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor alle vormen van calamiteiten waarbij de aanwezigheid van een beveiligingsbeambte gewenst is. Al onze beveiligingsbeambten zijn in het bezit van het door het Ministerie van Justitie verplichte legitimatiebewijs en EHBO diploma. Dit legitimatiebewijs wordt pas afgegeven na een screening en antecedentenonderzoek door de regionale politie.

Daar Vario Beveiliging een flexibele organisatie is, kan zij een beveiligingsplan samenstellen wat voldoet aan uw wensen en specifieke behoeften.

Vario Beveiliging in werkzaam vanuit haar kantoor te Lelystad en werkzaam onder het door Ministerie van Justitie goedgekeurde ND nummer, ND 3173.

Vario Beveiliging levert o.a.        

  • Winkelsurveillance   

  • Bouwterreinbewaking

  • Transportbeveiliging

  • Horecabeveiliging

  • Objectbeveiliging

  • Adhoc beveiliging

  • evenementenbeveiliging

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Vario Beveiliging een bericht

Mijnzzp.nl