Tie Dye Webshop

BedrijfTie Dye Webshop
ProfielDeze pagina is 91 keer bekeken.
ContactStuur Tie Dye Webshop een bericht

Tie Dye Webshop

Profielpagina

Avatar van Tie Dye Webshop

Bedrijfsinformatie

Tie Dye is de nieuwe hobby die niet meer weg te denken is in Nederland en Belgie. En niet zo gek, want dankzij deze super toffe trend creer je makkelijk de mooiste creaties. Door speciaal poeder met water te mengen ontstaat textielverf. Door vervolgens een shirt of tas vast te binden via speciale technieken met elastieken ontstaan een hoopje stof. Dit hoopje stof kan vervolgens geverd worden met de tie dye verf. Hierdoor ontstaan geweldige patronen die een erg mooie effect geven.

Op de site van Tie Dye Webshop zijn verschillende technieken te vinden. Elke manier om de stof samen te binden resulteert namelijk in een ander verfpatroon. Op deze manier kan je blijven experimenteren en raak je nooit uitgespeeld met deze nieuwe hobby. Ben je klaar met je shirts en kleding? Tip: ook je gordijnen kunnen een tie dye opknap beurt gebruiken!

Tie Dye Webshop biedt verschillende pakketten aan in de meest prachtige kleuren. Voor welke kleuren combinatie ga jij? Wij gingen voor de set met fuchsia en geel en creerde een prachtig resultaat met de bullseye techniek. Ook staat op de site precies hoe je de verf moet gebruiken en wat je kan doen om je kleding zo lang mogelijk mooi te houden. Bij veel tie dye verf soorten dien je namelijk zelf nog soda toe te voegen en water van een bepaalde temperatuur. Bij de setten van Tie Dye Webshop is dat gelukkig niet nodig! Hier kan gemakkelijk en snel water uit de kraan op huis temperatuur aan worden toegevoegd. Even shaken, en klaar om een kunstwerk te creeren. Tijd om aan de tassen te beginnen!

Bestellen kan direct op de webshop. Zij bieden gratis verzending en de volgende dag levering. De pakketten zijn te verkrijgen in maarliefst vier verschillende kleuren combinaties. Leuk om met vrienden te doen of jezelf mee te verwennen. 

https://tiedyewebshop.nl/

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Tie Dye Webshop

Contact

Stuur Tie Dye Webshop een bericht

Mijnzzp.nl