Talimoda

BedrijfTalimoda
ProfielDeze pagina is 5090 keer bekeken.
AdresPostbus 86
3430 AB Nieuwegein

06-81759655
ContactStuur Talimoda een bericht
Extra informatieover-ons

over-ons

Deze pagina bevat extra informatie van Talimoda.

Avatar van Talimoda

Talimoda is ontstaan uit passie voor Italiaanse, modieuze overhemden. Het enthousiasme waarmee onze overhemden worden gedragen nodigde ons uit om deze passie met u te delen.

De bedrijfsvoering van Talimoda gebeurt door Anita en Hans.

Talimoda verkoopt online d.m.v. deze webwinkel trendy en modieuze overhemden van goede kwaliteit en streeft ernaar een overzichtelijk en ruim assortiment voor zowel dames als heren aan te bieden. De nadruk ligt daarbij op Italiaans design.

De Italiaanse overhemden hebben vaak een hoge kraag, dubbele boord en een exclusief design.

Daarnaast maakt Talimoda zelf sieraden welke via de website te koop zijn.

Talimoda heeft in haar assortiment regelmatig overhemden van onder meer de volgende merken: Choices, Doramafi, Dorodo, F-men, Yachting en Co en het exclusieve merk RobertoMarchano.

Door dit aanbod van merken bieden wij exclusiviteit en een kwalitatief hoogstaande keuze aan verschillende soorten overhemden.

De sieraden zijn uniek. Zowel qua samenstelling, soort als kleur. Van elk aangeboden artikel is er slechts één  gemaakt. Daardoor zijn de sieraden exclusief. De sieraden worden met zorg en met de hand door Talimoda zelf gemaakt. De glaskralen worden gemaakt uit hoogwaardige glassoorten zoals Moretti, Reichenbach en Lauscha. De glaskralen zijn verwerkt in diverse op de site aangeboden sieraden.

www.talimoda.nl

 

Mijnzzp.nl