Spie1958

BedrijfSpie1958
ProfielDeze pagina is 6935 keer bekeken.
AdresRotterdam
ContactStuur Spie1958 een bericht

Spie1958

Profielpagina

Avatar van Spie1958

Bedrijfsinformatie

SPIE Meubelmakerij is in 1992 begonnen als meubelmakerij annex spuiterij.SInds één jaar zijn wij ons volledig gaan toespitsen op het spuiten van meubels onder de naam SPIE Meubelspuiterij.

Wij hebben 18 jaar ervaring op het gebied van het spuiten van keukens, badkamers, meubels en industriële objecten. Met al deze kennis kun je onze werknemers tot echte specialisten benoemen en dit is nu het fundament van ons bedrijf.

SPIE Meubelspuiterij kan naast de uitvoering en afwerking van uw meubels ook adviseren en informeren over de vele mogelijkheden.  In samenwerking met de klant wordt er gezocht naar de beste mogelijkheden, met betrekking tot lak en kleur, waarbij u kunt kiezen uit een enorm assortiment. Desgewenst kunnen er ook speciale handkleuren gemaakt worden, identiek aan de geleverde kleurstaal. Met ons geavanceerd kleurbeheer systeem is het mogelijk op elk gewenst tijdstip eerder gebruikte kleuren exact te reproduceren.

Uitgekeken op je kast, tafels, keuken? Of je keukenkastjes versleten? SPIE Meubelspuiterij pimpt meubels, keukens en andere accessoires door ze te spuiten, aan te passen of te repareren. Eventueel in samenwerking met een meubelmakerij . Van kleur tot structuur, van hoogglans tot een zilver metallic effect; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag vrijblijvende offerte of bel SPIE Meubelspuiterij, maar u kunt ook altijd even langskomen bij SPIE Meubelspuiterij op de Dotterbloemstraat 4 te Rotterdam Schiebroek. 


SPIE Meubelspuiterij : Specialist in spuiten van keukens, keukenfronten, kasten, bureau's, tafels, stoelen, schouw,
radiatoromkastingen, babykamers, deuren, luiken, lambrizering, uitvaartkisten ed.

Foto(s)

Afbeelding van Spie1958Afbeelding van Spie1958Afbeelding van Spie1958

Contact

Stuur Spie1958 een bericht

Mijnzzp.nl