RulersGroup

BedrijfRulersGroup
ProfielDeze pagina is 10005 keer bekeken.
AdresBruistensingel 228
5232 AD 's-Hertogenbosch

073-7003400
ContactStuur RulersGroup een bericht
Extra informatieTrainingen | Register | PRINCE2-Foundation

Register

Deze pagina bevat extra informatie van RulersGroup.

Avatar van RulersGroup

Register Zelfstandige Professionals

Word RZP’er & vergroot je kans

Voordelen
ERKENNING – Opdrachtgevers onderschrijven het belang
BETER IMAGO – Jij wordt gezien als een betere ICT professional
KWALITEITSKEURMERK – Grotere kans op opdrachten
DIRECT LID VAN PZO – Zij behartigen jouw belangen

Dit zeggen anderen:
Wat een geweldig initiatief …
Bij gelijke geschiktheid kies ik voor een RZP’er …
Het PZO lidmaatschap heb ik al terugverdiend …

Meld je aan

Of lees meer op de RZP FAQ pagina

 

RZP

Opdrachtgevers willen meer informatie

Bij zowel Zelfstandige Professionals als bij potentiële opdrachtgevers is er behoefte aan meer kwaliteit, grotere betrouwbaarheid en meer transparantie. Een CV dat op 1001 manieren kan worden opgesteld en een commercieel praatje van de accountmanager is niet meer voldoende om met voldoende zekerheid ‘dure’ ICT professionals in te huren.

Het is daarom noodzakelijk om naast het CV extra informatie over jezelf als ICT professional beschikbaar te hebben. Onderzoek toont aan dat opdrachtgevers op zoek zijn naar meer betrouwbaarheid en aanvullende objectieve informatie over zelfstandige ICT professionals voordat ze hen inhuren.

Je kunt je van de rest onderscheiden

Zelfstandige ICT professionals staan bij veel intermediairs en bemiddelaars ingeschreven, dus de competitie is enorm. Je MOET positief opvallen om de grootste kans op interessante (vervolg)opdrachten te maken. Met het Register Zelfstandige Professionals (RZP) is de informatie over zelfstandige ICT professionals voor opdrachtgevers betrouwbaarder en kwalitatief hoogwaardiger en de kansen van de ingeschreven zelfstandige ICT professionals maximaal.

De vijf RZP criteria

In het RZP zijn alleen geregistreerde ICT professionals opgenomen, waarvan een vijftal zaken objectief zijn vastgesteld en gecontroleerd. Het feit dat je als ICT professional pas in het RZP wordt opgenomen als je voldoet aan de gestelde eisen, levert direct een schifting op (mensen met b.v. geen of slechte referenties melden zich niet aan). Een belangrijk gegeven voor opdrachtgevers. Anderzijds zijn de criteria redelijk laagdrempelig; iedereen die eerlijk is en professioneel werkt kan eraan voldoen! De objectieve informatie bestaat uit:

  1. Aanvullende informatie over de prestaties in eerdere projecten middels geverifieerde referenties;
  2. Inzicht in de persoonlijkheid en het gedrag binnen werk gerelateerde situaties middels een competentie assessment;
  3. Toezeggingen m.b.t. de integriteit, onafhankelijkheid en opstelling in werk gerelateerde situaties middels een onderkende Gedragscode;
  4. Zekerheid over de identiteit en status als zelfstandig professional middels de VAR en kopie identiteitsbewijs;
  5. Een overzichtelijk CV dat voldoet aan de ‘best practice’ CV normering (set met richtlijnen waardoor het CV van de professionals beter te beoordelen zijn).

Als Registered Zelfstandig Professional (RZP’er) vergroot je jouw kansen op interessante (vervolg) opdrachten enorm. Je geeft duidelijkheid over wie je bent, wat je doet, wat je kunt en wat je intenties zijn. Dat schept vertrouwen bij opdrachtgevers en verlaagt de drempel om met jou zaken te doen. Bovendien val je positief op in de enorme databases van intermediairs en bemiddelaars.

Jij wordt erkend en herkend

Het RZP wordt breed erkend en steeds vaker herkend in de markt. Opdrachtgevers, intermediairs en bemiddelaars onderschrijven zonder uitzondering het belang van de vijf RZP-criteria. Allemaal weten ze dat wanneer iemand het RZP-stempel op zijn of haar CV heeft, ze iemand treffen uit de beste ICT vijver! Het is een alom gewaardeerd kwaliteitskeurmerk! Daar kun jij ook van profiteren.

Als RZP’er krijg je een toolkit om jezelf als RZP’er te promoten. De toolkit bestaat uit het RZP certificaat, een “stempel” dat je op jouw CV en website mag gebruiken en uitgebreide instructies om je profiel op LinkedIn, Twitter en andere sociale media uit te breiden met je RZP-schap.

Wil jij ook het RZP kwaliteitskeurmerk op jouw CV? Wil jij ook boven op de CV stapels terecht komen? Meld je dan snel aan!

Meld je aan

Dit kost het RZP

Om RZP’er te worden en te profiteren van alle voordelen, betaal je:

  • eenmalig € 97,- (excl. BTW) voor de registratie &
  • € 97,- (excl. BTW) per jaar voor het RZP-schap

Dit is het RZP waard

Naast de grotere kans op (vervolg)opdrachten en het betere imago dat je als RZP’er in de markt zult hebben, is het veel meer waard dan de € 97,- per jaar die je ervoor betaalt. Lees hieronder wat je allemaal krijgt:

Assessment rapport – Deze wordt iedere 2 jaar herhaald
Referentie rapport – wordt zeer gewaardeerd door opdrachtgevers
CV upgrade pakket – en je krijgt continu tips & informatie over je CV
PZO lidmaatschap – t.w.v. €120. Bij het RZP gratis en voor niets
Verzeker advies gesprek – hiervan kun je gratis gebruik maken
10% korting op trainingen – t.w.v. €49 – €95. Meer trainingen = meer voordeel

Aanmelden voor het Register

Wil jij ook het RZP kwaliteitskeurmerk op jouw CV? Wil jij ook boven op de CV stapels terecht komen? Meld je dan snel aan!

Meld je aan

Mijnzzp.nl