RulersGroup

BedrijfRulersGroup
ProfielDeze pagina is 9975 keer bekeken.
AdresBruistensingel 228
5232 AD 's-Hertogenbosch

073-7003400
ContactStuur RulersGroup een bericht
Extra informatieTrainingen | Register | PRINCE2-Foundation

RulersGroup

Profielpagina

Avatar van RulersGroup

Bedrijfsinformatie

Zaakwaarnemer voor freelancers, ZZP-ers & zelfstandige professionals (ZP-ers)


Wil jij het maximale uit jouw freelance carrière halen? Wil jij de beste opdrachten? Wil jij jezelf beter profileren? Dan is RulersGroup jouw partner! Wij kunnen jouw persoonlijke zaakwaarnemer zijn en je ondersteunen met een succesvol CV, ICT trainingen, interessante workshops en het Register Zelfstandige Professionals.

Om jouw positie als zelfstandige professional (ZP’er) verder te versterken kun je je aanmelden voor het Register Zelfstandige Professionals (RZP). Daarmee vergroot je als aangesloten zelfstandige professional jouw kansen op de markt enorm. Het RZP geeft duidelijkheid over wie jij bent als zelfstandige professional, wat je doet en kunt en hoe jouw omgang is met opdrachtgevers. Dat schept vertrouwen bij opdrachtgevers en verlaagt de drempel om jou in te huren.

Mooie toekomst voor Zelfstandige Professionals

RulersGroup voorziet een mooie toekomst voor freelancers, ZP’ers en interim professionals. Long life employment bestaat al lang niet meer. Professionals hechten veel waarde aan vrijheid en wisselen graag van werkomgeving. Zij zijn de Haarlemmer olie van de Nederlandse economie.

RulersGroup zet zich volledig in om freelancers, ZP’ers en interim professionals te helpen en te ondersteunen. Vanuit ons verleden zijn we perfect in staat om in de behoeftes van ZP’ers te voorzien. Met slimme diensten willen we waarde toevoegen aan jouw carrière!

RulersGroup plaatst jou centraal

RulersGroup plaatst jou als ZP’er centraal en ondersteunt je met tal van diensten, zoals: Het RZP, ICT Trainingen, Workshops, Verzekeringen en Boekhouding. Al deze diensten zijn geschikt gemaakt voor de druk bezette professional van de 21e eeuw!

Dit zeggen anderen over ons

“Een goede cursus, praktisch opgezet. Voldoende leerstof ter voorbereiding van ASL2 examen. Verhouding prijs / kwaliteit: optimaal! Aanrader!”
Gert-Jan (Interim ICT Manager) over de training ASL Foundation

“Ik heb op een zeer leuke, informatieve en prettige manier deze cursus gevolgd. Een goede combinatie van zelfstudie en klassikale lessen.”
Marcel (Freelance IT Consultant) over de training PRINCE2 Foundation

“Ik heb door RulersGroup mijn CV laten reviewen. Het resultaat was een zeer gedetailleerde rapportage waarin keurig puntsgewijs aangegeven staat wat verbeterd of veranderd kan worden. Het geeft je een kijkje vanuit de keuken van de recruiters, waar letten ze op, de do’s en dont’s wat betreft je eigen CV. Daarbij zit ook nog eens een presentatie hoe je CV succesvol kunt maken. En dat alles voor een prijs die elke freelancer in enkele uren terugverdient.”
Patrick (Freelance IT Consultant) over de Expert Review CV

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van RulersGroup

Contact

Volgen op Twitter

Stuur RulersGroup een bericht

Mijnzzp.nl