Radar Software

BedrijfRadar Software
ProfielDeze pagina is 23494 keer bekeken.
Adresdr. Kuyperstraat 14
2514 BB De Haag

070 381 57 04
ContactStuur Radar Software een bericht
Extra informatierelatiebeheer-software | factuur-software | tijdregistratie | projectadministratie | crm-systeem | tijdschrijven | documentenbeheer | urenadministratie

Radar Software

Profielpagina

Radar Software

Bedrijfsinformatie

RADAR SOFTWARE SPECIALIST IN O.A. URENREGISTRATIE EN RELATIEBEHEER SOFTWARE

RADAR software biedt geïntegreerde oplossingen op diverse gebieden zoals Urenregistratie, Relatiebeheer, Documentmanagement, Projectadministratie, Facturatie,

Budgetbeheersing en Budgetbewaking.

Laat u verrassen door onze kwaliteiten om uw organisatie te ondersteunen

RADAR software biedt een geïntegreerde oplossing op diverse gebieden zoals:

Relatiebeheer software

Een relatiebeheersysteem om uw kantooromgeving efficiënt te beheren en proactief om te gaan met uw klanten. Dat is RADAR crm. Bespaar tijd en geld met relatiebeheer software door het opzoeken en aanmaken van klantgegevens en documenten te versnellen en te vereenvoudigen.

Relatiebeheer software brengt u de centrale plaats in uw organisatie voor het managen en beheren van uw relaties en de contactmomenten met uw relaties.

CRM Systeem

Beheer met uw CRM systeem uw relaties en documenten. CRM systemen bieden de centrale plaats in uw organisatie voor het managen en beheren van uw relaties en de contactmomenten met uw relaties.

Urenadministratie

De RADAR urenadministratie software geeft u een volledige kijk op de tijd die wordt besteed door uw medewerker aan de klanten en projecten. Tevens krijgt u een goed totaalbeeld van uw organisatie door de altijd parate managementrapportages.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Radar SoftwareAfbeelding van Radar Software

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Radar Software een bericht

Mijnzzp.nl