QRcodings

BedrijfQRcodings
ProfielDeze pagina is 4433 keer bekeken.
AdresDe Genestetstraat
2273VW Voorburg
ContactStuur QRcodings een bericht
Extra informatieqrcodes

QRcodings

Profielpagina

Avatar van QRcodings

Bedrijfsinformatie

 

Design

 

Wat is een QR Code?

De letters QR zijn een afkorting van Quick Response (“snelle reactie”). Dit is een zwart wit geblokte barcode die ingescand kan worden met de camera van uw smartphone. De code werd ontwikkeld om snel decodeerbaar te zijn. QR-codes waren oorspronkelijk bedoeld voor het identificeren van auto-onderdelen, maar word inmiddels algemeen gebruikt in kranten & tijdschriften, op kleding, gebouwen, bushaltes, visitekaartjes, voertuigen etc., de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

Hoe werkt een QR Code?

Om gebruik te kunnen maken van QR codes, kunt u gratis de i-nigma reader  hier downloaden. als u een QR-code ziet waarvan u de informatie wilt, opent u de scanner op uw telefoon en u richt met de camera op de QR-code tot die volledig in beeld is. De scanner app leest automatisch de inhoud van de code en  omgezet in informatie of een internetadres.

 

Welke informatie kan een QR Code bevatten?

-Links naar websites, of social media links, ( Twitter, Facebook, YouTube etc.)

-Tekst (200 karakters)

-SMS berichten

-Email berichten

-Vcards

-Google Maps

-Telefoon nummer /direct call

-WIFI Connectie

 

Service

Met de sterke groei van de mobiele markt, zijn originele design QR codes codes een krachtige marketing tool geworden.  QRcodings.com kan uw bedrijf voorzien van betaalbare en kwalitatieve QR design codes. Zo kan een bedrijfslogo, merk, foto of grafische vorm in een scanbare QR code worden verwerkt.

Onze services zijn het ontwikkelen van op maat gemaakte  QR Codes. Wij bieden ook  QR / marketing consulting aan om meer uit uw campagnes te halen. Meer info op QRcodings.com

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van QRcodingsAfbeelding van QRcodings

Contact

Volgen op Twitter

Stuur QRcodings een bericht

Mijnzzp.nl