Pintapeople

BedrijfPintapeople
ProfielDeze pagina is 4557 keer bekeken.
AdresDamsigtstraat 12
2272 XR Voorburg

06-54607569
ContactStuur Pintapeople een bericht
Extra informatieWorkshops

Pintapeople

Profielpagina

Avatar van Pintapeople

Bedrijfsinformatie

 

Ik coach je bij je zakelijke vragen..

….als je een loopbaancoach, businesscoach of ondernemerscoach zoekt die niet alleen maar vragen stelt, maar ook eerlijke adviezen geeft en een mening heeft. Pragmatisch en out-of-the box. Not your ordinary. Energiek. Een die je niet alleen laat nadenken over invulling van je zakelijke toekomst, maar ook aandacht besteedt aan hoe je daar gaat komen. Social media specialist is, daar succesvolle resultaten zelf haalt en op de hoogte is/ gebruik maakt van de moderne middelen. En nee, niet zweverig :) .

Voor wie? Ik coach professionals, managers en ondernemers/zelfstandigen in alle sectoren bij vragen op het gebied van werk, loopbaan, eigen bedrijf. Particulier aanmelden kan ook (gereduceerd tarief).

Coaching op het ontdekken persoonlijke kwaliteiten, je missie, je koers. Wat wil je nou echt? Bijvoorbeeld omdat je je huidige baan niet meer wil doen maar niet weet wat je wel wil. Op doen. Op ondernemen. Op kansen. Passie. Wat kies je? Op creativiteit en ideeën, out-of-the box. Op exposure, op personal branding, op het krijgen van meer klanten of je droombaan. Netwerken. Actie ondernemen. Op durven.

Kom níet naar mij voor het maken van een ondernemingsplan of het financieel toetsen van je businesscase. Daarvoor verwijs ik je graag door.

Online gevonden worden door je doelgroep Zijn je zakelijke doelen bepaald? Zorg dan dat je online gevonden wordt als je doelgroep daar aanwezig is. Door Personal Branding. Omdat je daarmee op een manier positieve, congruente manier jezelf neerzet als vakprofessional. Waardoor je een aantrekkelijk zakelijk partner wordt. Ik heb dan ook een boek geschreven over het vinden van werk (banen/ opdrachten/ klanten) door zichtbaar te zijn via Twitter: ‘Twitter werkt’ (Uitgeverij Unieboek Spectrum). Een volgend boek is in de maak en zal in november verschijnen.

Hoe vindt de begeleiding plaats? Dat kan zowel uit schriftelijke (email) begeleiding, skypecoaching en gesprekken bestaan en gaat in overleg. In de praktijk zie ik dat het vaak een combinatie ervan wordt, sommige vraagstukken lenen zich voor een gesprek, andere kunnen ook heel goed per email worden gedaan.

Wil jij ook succesvol met vertrouwen, zelfkennis en nieuw verworven kennis de toekomst in? Neem even contact op!

Informatie?

Bel nu: 06-54607569, mail f.stoop@pintapeople.com of Twitter @WerkCoach

Lid van beroepsverenigingen Nobco en Noloc .

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van PintapeopleAfbeelding van PintapeopleAfbeelding van Pintapeople

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Pintapeople een bericht

Mijnzzp.nl