Mooi en Anders

BedrijfMooi en Anders
ProfielDeze pagina is 2452 keer bekeken.
AdresBijweglaan 9
2121 BE Bennebroek

0640417271
ContactStuur Mooi en Anders een bericht

Mooi en Anders

Profielpagina

Avatar van Mooi en Anders

Bedrijfsinformatie

Zakelijk of prive wilt u uw inrichting aanpassen of vernieuwen, zodat die beter aansluit bij de functie van de ruimte en bij de uitstraling die u wenst. Een deskundige blik kan dan helpen. Maar dan wel van een ervaren interieurontwerper die goed naar uw wensen luistert en rekening houdt met uw budget.

Mooi & Anders geeft kracht en uitstraling aan uw interieur. Of het nu gaat om een woonhuis, winkel, kantoorpand of horecagelegenheid. Onze passie: een persoonlijke aanpak met aandacht voor stijl, functie, lef en praktische uitvoerbaarheid.

Mooi & Anders kijkt samen met u naar de beste oplossing voor uw interieur. U krijgt een persoonlijk advies dat volledig op uw leef- en/of werksituatie en budget is afgestemd. Ook als u al verbouwplannen hebt, is het verstandig een goed plan op papier te hebben. Hiermee voorkomt u onnodige uitgaven.

Een interieuradvies van Mooi & Anders kan variëren van een compleet nieuwe indeling en inrichting tot kleine aanpassingen.

Mooi & Anders is gespecialiseerd in interieurontwerp met zoveel mogelijk hergebruik van de eigen meubels. Dierbare meubels die niet meer in de nieuwe inrichting passen, kunnen door restylen passend gemaakt worden aan de nieuwe inrichting. Juist de combinatie van oud en nieuw geeft je woning een persoonlijke sfeer.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Mooi en AndersAfbeelding van Mooi en AndersAfbeelding van Mooi en Anders

Contact

Stuur Mooi en Anders een bericht

Mijnzzp.nl