MaeveChellenge

BedrijfMaeveChellenge
ProfielDeze pagina is 2528 keer bekeken.
AdresAmaliastraat 27
7543RB Enschede

0534313842
ContactStuur MaeveChellenge een bericht

MaeveChellenge

Profielpagina

Avatar van MaeveChellenge

Bedrijfsinformatie

Wiezijnwij?

MaeveChellenge is de naam van het Internetdienstencentrum dat is ontstaan door de verregaande samenwerking van twee zelfstandige bedrijven die hun krachten hebben gebundeld. Door deze bundeling van krachten is een sterke combinatie ontstaan die u garandeert van ondersteuning en kennis op het gebied van website ontwikkeling, design, zoekmachine optimalisatie en marketing. Beide bedrijven hebben een rijke ervaring met het bouwen en onderhouden van websites en webshop’s in vele soorten en maten.

MaeveChellenge richt zich met name op kleine en middelgrote bedrijven/organisaties die hun activiteiten willen uitbreiden op het Internet. Vaak bestaan er al langere tijd plannen om de stap naar het wereldwijde web te zetten, , maar komt het niet tot uitvoering van de plannen, omdat men geen concreet antwoord weet te geven op vragen als: Hoe? Wat? Waar? en in welke vorm?

Hoe vind je als ondernemer de weg in deze snelle wereld waarin de mogelijkheden eindeloos lijken te zijn maar de kosten al snel de pan uitrijzen?

Hoe kun je als ondernemer starten met een beperkt budget zonder te kiezen voor de bekende Zolderkamerspecialist of hobbyist?

Dat zijn nu precies de vragen waarop MaeveChellenge zijn concepten heeft ontwikkeld.

Om ervoor te zorgen dat u, ook met een beperkt budget, van onze professionele dienstverlening gebruik kunt maken hebben we een concept bedacht waarbij u na het betalen van een instappremie 10 maanden lang een vast bedrag per maand betaald. Na deze 10 maanden kunt u kiezen voor een van onze ontzorgingspakketten of zelf het volledige beheer en onderhoud van de site overnemen.

Beroep(en)

Contact

Stuur MaeveChellenge een bericht

Mijnzzp.nl