Kraatje.eu

BedrijfKraatje.eu
ProfielDeze pagina is 7863 keer bekeken.
AdresStemerdingweg 29
3769 CE Soesterberg

030 820 0914
ContactStuur Kraatje.eu een bericht
Extra informatieKratom-kopen | Red-Thai-kratom | Green-Malay-Kratom | White-Sumatra

Kratom-kopen

Deze pagina bevat extra informatie van Kraatje.eu.

Avatar van Kraatje.eu

Er zijn eigenlijk maar twee soorten Kratom (van de Mitragyne Speciosa boom), de rode en de witte. De bomen groeien voornamelijk in zuidoost Azië. De effecten zijn sterk afhankelijk van het Alkaloïde gehalte van de bladeren. De kwaliteit wordt bepaald door de regio, leeftijd, oogstmethode en de manier van verwerken .

Onze Kratoms komen van een leverancier die de juiste (voornamelijk oude) plantages heeft en de juiste technieken gebruikt voor het oogsten, verwerken en testen van de uiteindelijke productie.

We voeren ook maar een paar soorten Kratom, want er zijn er gewoonweg niet veel meer ! Er zijn de meeste uitlopende en wilde benaming in de omloop met de meest uiteenlopende beloofde effecten om u te doen geloven dat het iets speciaals is. Wij verkopen uitsluitend goede Kratom met simpele benamingen die de kleur en de oogst regio aangeven (behalve dan de Rode Thai want die komt niet uit Thailand).

Alle soorten bomen groeien in diverse regio’s (Thai Kratom komt bijvoorbeeld niet uit Thailand, in Thailand zijn de bomen verboden sinds 1943!). Op Bali staat zelfs geen enkele Kratom boom!

Kwaliteit wordt bepaald door de regio (hoe zuidelijker hoe beter), de soort boom (rode ader of witte ader in het blad), de leeftijd (hoe ouder hoe meer Alkaloïde) en het belangrijkste het tijdstip, de technieken en de verwerking van de oogst. Hierdoor ontstaat een hoge en vooral constante kwaliteit Kratom poeder.

U kunt dit ook zien aan de donkere kleur en fijne structuur van onze poeders. Hoe donkerder hoe ouder namelijk de bomen zijn en hoe fijner het poeder is des te makkelijker het oplost en wordt opgenomen.


 

Mijnzzp.nl