KnowledgeBay

BedrijfKnowledgeBay
ProfielDeze pagina is 2415 keer bekeken.
AdresMouterspad 20
1383DH Weesp

0294430460
ContactStuur KnowledgeBay een bericht

KnowledgeBay

Profielpagina

Avatar van KnowledgeBay

Bedrijfsinformatie

KnowledgeBay is uniek. Wij brengen uw opleidings- en trainingsbehoefte rechtstreeks onder bij de freelance docent en schakelen daarmee de “tussenhandel“ uit. Dit levert u standaard een kostenbesparing op van minimaal 25%. KnowledgeBay biedt u het totaalpakket zoals u dat gewend bent, maar dan een stuk voordeliger.

Hoe kan dat?
Opleidingsinstituten maken zonder uitzondering gebruik van dezelfde freelance docenten. Toch merkt u bij uw offerteaanvragen dat er grote verschillen zijn in prijs. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door additionele kosten als overhead, marketing en reclame. Daar betaalt u toch liever niet aan mee? KnowledgeBay brengt uw opdracht rechtstreeks onder bij de freelancer. U houdt KnowledgeBay als aanspreekpunt. Transparant en voordelig.

Breed aanbod
KnowledgeBay heeft met haar blijvend groeiende database van freelance docenten en trainers een enorme hoeveelheid expertise in huis. Hun kennis en kunde is duidelijk in kaart gebracht. We kunnen aan elke opleidingsvraag voldoen. We zijn daarmee in één klap de opleider met het breedste aanbod van Nederland. En omdat uitsluitend freelancers die gecertificeerd zijn voor de opleidingen en trainingen uit hun portfolio zich kunnen aansluiten bij KnowledgeBay is de kwaliteit gegarandeerd.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op.

Beroep(en)

Contact

Stuur KnowledgeBay een bericht

Mijnzzp.nl