Jubileum Bedrijf - Jubileumzaken

BedrijfJubileum Bedrijf - Jubileumzaken
ProfielDeze pagina is 4376 keer bekeken.
AdresBlauwpoortsplein 17
3311 AC Dordrecht

078 6130585
ContactStuur Jubileum Bedrijf - Jubileumzaken een bericht
Extra informatiejubileum-logo

Bedrijfsinformatie

JubileumZaken vertelt het verhaal van uw bedrijf

Ontwikkelingen in het verleden, aangevuld met anekdotes en dromen voor de toekomst. Dat zijn de ingrediënten voor het schrijven van het verhaal van uw bedrijf. Met foto's uit het verleden en heden vormt verdient dit verhaal een keer vastgelegd te worden in een fraai vormgegeven boek. Een jubileum is daarvoor hét moment. En wij maken daar iets speciaals van.

Een jubileumboek is de kroon op uw werk

De geschiedenis van uw bedrijf is de ziel van uw bedrijf. Een jubileumboek is de weerslag daarvan, maar er is méér. Niet alleen staat u stil bij het verleden, ook het heden én de toekomst komen ruimschoots aan bod. Een vlot geschreven verhaal met hoogte- èn dieptepunten, anekdotes en ontwikkelingen. Een boek dat naarmate u en uw bedrijf ouder worden, steeds meer waarde krijgt. En een boek dat qua vorm en budget past bij het jubileum van uw onderneming.

Bovendien heeft u met een jubileumboek een jaar lang de beschikking over een sympathiek relatiegeschenk waarin naast uw personeel ook uw leveranciers en opdrachtgevers een rol zullen spelen, want zij zijn het die het bestaan van uw bedrijf rechtvaardigen.

Een passend budget

De kosten zijn door het maatwerk afhankelijk van veel verschillende factoren. Denkt u bijvoorbeeld aan formaat, oplage en in welke mate research gedaan moet worden. Om u een goede indicatie te kunnen geven, hebben wij dus meer informatie nodig.  Bel daarom Erik van Wel voor een vrijblijvend gesprek: 078 613 05 85 / 06 505 800 86

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Jubileum Bedrijf - JubileumzakenAfbeelding van Jubileum Bedrijf - Jubileumzaken

Contact

Stuur Jubileum Bedrijf - Jubileumzaken een bericht

Mijnzzp.nl