Internetbureau Elephant

BedrijfInternetbureau Elephant
ProfielDeze pagina is 6686 keer bekeken.
AdresVeerpromenade 22
3353 HG Papendrecht

078 843 04 33
ContactStuur Internetbureau Elephant een bericht
Extra informatiewordpress-website

wordpress-website

Deze pagina bevat extra informatie van Internetbureau Elephant.

WordPress Website

Makkelijk uw website zelf beheren, zonder enige technische kennis. Dat kan met het WordPress CMS systeem. Wij bouwen WordPress websites en functionaliteiten (plugins) op maat. Van kleinschalige websites met een paar webpagina’s, tot complete webshops met registratiesystemen.

 

WordPress standaardfuncties

De standaardfuncties van WordPress helpen u een heel eind op weg. Makkelijk aan de slag met webpagina’s, nieuwsberichten, afbeeldingen en video’s. Volledig controle over uw menu’s.

Meerdere gebruikers

Meer teamleden toegang geven tot beheer van uw website? Geen probleem. Met WordPress websites kunt u meerdere gebruikers aanmaken en toegang geven.

Zoekmachine vriendelijk

Bovendien is WordPress ideaal voor zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. U kunt per pagina trefwoorden en omschrijvingen voor zoekmachienes toevoegen. Wij ondersteunen u ook met professionele zoekmachine optimalisatie.

Uitbreidbaar

Uw website uitbreiden met nieuwe functies? Geen enkel punt. WordPress websites kunnen worden uitgebreid met plugins. Nieuwe functionaliteiten zoals een fotogallerij, formulieren, meer talen optie of een zoekoptie is dan ook geen enkel probleem.

 

 

Mijnzzp.nl