Interim-Projecten

BedrijfInterim-Projecten
ProfielDeze pagina is 3382 keer bekeken.
AdresCroesinckplein 24
2722 EA Zoetermeer

06-81418868
ContactStuur Interim-Projecten een bericht

Interim-Projecten

Profielpagina

Avatar van Interim-Projecten

Bedrijfsinformatie

De online marktplaats voor interim Nederland

Bij de Staffing Awards uit 384 deelnemende organisaties blijkt dat IPmarktplaats hoort bij de beste intermediairs van Nederland. De kwaliteit van deelnemende organisaties is gemeten op basis van de referenties van meer dan 16.200 zzp’ers en 4.800 opdrachtgevers met transparantie, tarief en betalingstermijn als belangrijkste criteria.

Uit onderzoek van ZZP Barometer blijkt dat transparantie, tarief, betalingstermijn, marges en bereikbaarheid de vijf belangrijkste criteria zijn van ‘Goed Intermediairschap’. Deze criteria zijn aan zowel zzp’ers als opdrachtgevers voorgelegd, naast vragen over de algemene tevredenheid en de waarschijnlijkheid tot aanbeveling. Zowel in de categorie Interim-Management als ICT & Internet  is IPmarktplaats als 3e geeïndigd. Overall is IPmarktplaats op de 17e plaats opgenomen bij de beste intermediairs van Nederland.

Transparante Interim Markt

Interim- Professional Marktplaats gaat voor een transparante interim markt en wil de inhuurketen verkorten. Samen werken we aan een transparante interim markt. Opdrachtgevers kunnen u als ZZP of freelance professional rechtstreeks inhuren, waardoor ze geen marge per gewerkte uur betalen. Bedrijven besparen hierdoor 20% to 30% aan inhuurkosten en voor de zelfstandige interim professional betekent dit een beter tarief.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Interim-Projecten een bericht

Mijnzzp.nl