Interieurstudio Klippert

BedrijfInterieurstudio Klippert
ProfielDeze pagina is 5229 keer bekeken.
Adresgrotestraat 104
5821 AJ vierlingsbeek

(064) 1156271
ContactStuur Interieurstudio Klippert een bericht
Extra informatieeigen-werk

Bedrijfsinformatie

Vanuit onze studio in Vierlingsbeek ontwerpen wij voor zeer uiteenlopende klanten in heel Nederland. In diverse stijlen, met de wensen van de klant als uitgangspunt. Altijd vanuit vernieuwende invalshoeken en met verrassende elementen. Wij maken werk en leef interieurs voor u op maat!

Met respect kijken we naar het gebouw en de ruimtes en gaan op zoek naar de ideale invulling die past bij uw bedrijf of woning en bij u als persoon. Niet alleen voor verbouwingen en advisering in ruimte indeling, maar ook voor kleur- en verlichtingsplannen en muurschilderingen bent u bij ons in goede handen.

Interieuradviezen worden gemaakt afhankelijk van uw wensen.

Wij hebben ervaring in de volgende disciplines.

VERBOUWINGEN

Uw gezinssamenstelling is in de loop der jaren gewijzigd en heeft duidelijk andere wensen dan uw huidige woning nu biedt. Wij helpen u graag, middels indelingsvoorstellen, inzicht te krijgen in welke mogelijkheden uw woning kan bieden met uitbreidingen en /of ruimte samenvoegingen.

Is uw bedrijf flink gegroeid of bent u juist met en kleiner clubje gaan werken, dan kunnen wij u helpen uw huidige werkomgeving aan de wensen van nu aan te passen.

AANKOOP WONING

Bent u verliefd geworden op dat oude boerderijtje of dat mooie lege fabriekspand maar weet u niet of uw leefwensen hierin passen? wij helpen u graag inzicht te geven hierin.

VERKOOPSTYLING

Wie zijn huis wil verkopen heeft maar één kans op een goede eerste indruk. 80% van de kopers kijkt niet door uw persoonlijke sfeer heen. Wij kijken door uw kopers ogen en geven tips hoe u uw woning goed kunt presenteren.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Interieurstudio Klippert

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Interieurstudio Klippert een bericht

Mijnzzp.nl